SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

NYTT: Följ med oss på MåBra-resa till Palma hösten 2024

19 mar, 2024 
Träna och njut av föreläsningar, underhållning och Medelhavets sol tillsammans med oss. Nu släpper vi biljetterna till höstens populära MåBra-resa till Palma 28 september – 5 oktober 2024. Vi lovar dig en vecka med minnen och muskler för livet!
Annons

Äntligen kan du boka plats på höstens populära träningsresa till Mallorca. MåBra-resan till Palma innehåller allt du behöver för en maxad insättning på ditt feelgood-konto. Tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer och inspiratörer får du en vecka som boostar både kropp och själ.

Läs mer och boka direkt här!

Resan passar både nybörjare och träningsvana, du skräddarsyr själv dina dagar och väljer de pass och aktiviteter som passar just dig. Börja dagen med ljuvlig strandyoga i sällskap av Medelhavets vågskvalp, hitta nya muskler i vår roliga HIIT-träning, spring hem ett fint pris i MåBra-loppet eller njut av känslan när vi sätter koreografin till våra gemensamma danspass. Vi lovar en magisk vecka, full av överraskningar, upplevelser – och kanske lite träningsvärk...

Vi bort tillsammans på Vings lyxiga Sunprime Waterfront, som ligger direkt vid stranden och strandpromenaden i Playa de Palma. Veckan erbjuder dessutom två fria eftermiddagar, perfekta för att upptäcka närliggande Palma stad med dess härliga shopping och restauranger.

Annons

Boka din träningsresa till Mallorca med MåBra: 28 september – 5 okt 2024

DETTA INGÅR

 • Flyg t/r till Mallorca. Avgångar från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Skellefteå (+ 500 kr) samt Luleå (+ 1000 kr)
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Frukost alla dagar, 5 luncher och 5 middagar inklusive dryck
 • Yoga och meditation
 • Mängder av tränings- och danspass
 • Vattengympa
 • Löparskola
 • Stresshantering
 • Hälsoinspiration
 • Tips och verktyg för nya fina vanor
 • Träningsmatta och gympapåse
 • Gemensamma promenader och löprundor
 • Gemensamma måltider
 • Härlig kvällsunderhållning
 • Inspirerande föreläsningar och workshops

PRIS: Från 18 495 kronor (enkelrumstillägg från 3100 kronor)

Vi följer med till Mallorca på MåBra-resan 2024

Vi har ett helt gäng med instruktörer, föreläsare och reseledare med oss på resan. Lär känna några av dem redan nu.

(Observera att vår instruktörstrupp kan växa över tid, håll utkik här för att ta del av nya namn!)

Leila Söderholm

En av Sveriges mest folkkära och omtyckta hälsoexperter, hon har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Leila är expert på TV4, Aftonbladet, finns med som frilans i de flesta magasin och har frekvent synts på mjölkpaketen. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon får oss att glömma tiden och ge allt vi har. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp.

Sandra Hiort

MåBra:s träningsredaktör är friskvårdskonsult, personlig tränare, kostrådgivare och stresspedagog. Hon brinner för att hjälpa alla hitta bästa träningen och tekniken för just dem. Allt för ett liv i balans. Sandra lär dig allt ifrån att hitta tekniken i löpningen som gör det lättare och roligare att springa till hur roligt det kan vara att utmana sig själv och verkligen ta ut sig på ett träningspass.

Mia Zettermark

MåBra:s redaktionschef Mia Zettermark brinner för hälsa och för att alla ska ha det härligt. Vilken tur att hon är på plats och fungerar som både reseledare och konferencier! Under vår vecka tillsammans ser hon till att alla trivs och maxar njutet på resan. Tillsammans med Sandra ser hon också till att det blir läsvärda reportage från vår resa.

Jane Nilsson

Jane Nilsson från Småland är mästare på roliga träningsformer. Hon är erfaren PT, tävlar och tränar i Triathlon. Jane lär dig träna funktionellt, prova på nya sätt att bli stark & kan med sin underbara personlighet & stora leende ge ny kraft.

Elin Karlsson

Elin Karlsson är en ljuvlig gotländska som arbetat som PT och instruktör i många år.Pedagogiskt, med en bredd som gör att hon kan inspirera och instruera oss i de flesta olika träningsformer. Elins otroligt gulliga personlighet peppar igång alla, oavsett om vi svettas i en tabata, i en boxningsklass eller i ljuvliga stretch och yoga pass.

Carolina Enberg

Redan som 15 åring hittade hon sin passion för rörelseglädje! Full av kompetens och kreativ energi arbetar Carolina med helhetshälsa. Stresshantering, hormonell balans, yoga, vattenträning, pilates, styrka & högintensiva klasser är bara några av guldkornen du får testa med Carolina. Hon lär oss också allt om hormoner i föreläsningssalen och hur du genom smarta strategier kan hitta balans.

Mimmi Werner

Sångerskan och dans­läraren Mimmi Werner lär dig skaka höfter och hitta din inre vibe. Med sin gitarr och fantastiska röst skapar hon minnen för livet.

Så kan en dag på MåBra-resan se ut

08:00: Morgonyoga vid havet med Carolina
08:00: Powerwalk/löpning med Jane

FRUKOSTBUFFÉ

10:30: Rumpa & lår med Leila
11:15: Cirkelträning med Elin
11:15: Löpskola med Jane
12:00: Leilas favorit-tabata
12.30: Afro dance

LUNCH OCH SIESTA

14:00: Stand up core med Sandra
14:45: Pilates med Carolina
15:30: Funktionell träning med Jane
15.30: Vattencirkel i poolen med Elin
16:15: Stretchande yoga med Carolina
18:30: Mingel och bubbel
19:00: Föreläsning med Leila Söderholm”Vinn bråket mot din hjärna”

MIDDAG

21:00 Exklusiv sång bara för MåBra-gänget!

Dagarna under veckan kommer ha ett varierat program, det här är ett exempel på hur en dag kan se ut. Ändringar kan förekomma. Ett exakt veckoprogram skickas ut i god tid före avresa.

Annons