RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Så firar Lotta Lundgren och Erik Haag jul med alla sex barn

23 dec, 2020 
”Det slutar aldrig”, säger Lotta Lundgren om sitt kommande julfirande med Erik Haag och alla sex ungar.
Med bonusungar och två olika hushåll blir julstöket aningen krångligare för kärleksparet Lotta Lundgren och Erik Haag. Men nu förklarar Lotta hur jul-pusslet läggs!
Annons
Lotta Lundgren – 5 Förvånande fakta om kändisenBrand logo
Lotta Lundgren – 5 Förvånande fakta om kändisen

Turturduvorna Erik Haag och Lotta Lundgren har varsitt fast boende, Lotta Lundgren har sitt tillhåll i Midsommarkransen i Stockholm, och Erik Haag har sitt på skärgårdsön Mörkö utanför Stockholm. I veckorna brukar Lotta hänga i storstaden eftersom hennes barn går i skolan.

– Jag lever ett jättekonstigt dubbelliv, har hon själv konstaterat om det faktum att hon delar sin tid mellan Stockholm och skärgårdsön med Erik.

Lotta Lundgren om julfirandet: ”Det slutar aldrig”

Tv-profilerna har barn från sina tidigare relationer där Erik Haag är pappa till fyra ungar, och Lotta Lundgren är mamma till två. Och nu såhär i juletid krävs en hel del pusslande för att få ihop allt vad familjemys och firande heter.

– Vi ska fira här på Mörkö. Inte alla samtidigt, utan det blir Eriks barn som är här i år. Det ska bli jättekul, säger Lotta Lundgren i Expressen samtidigt som hon förklarar att efter firandet på Mörkö – kommer hon fira med sina barn i Stockholm.

Annons

– Vi kör en så kallad lilljul hemma. Då är det julbord där och sedan firar jag med Erik. Och sedan kommer de hit några dagar senare – och då blir det en jul till, säger Lotta Lundgren. Och tillägger glatt:

– Så det blir liksom en trippeljul. Det slutar aldrig.

Lotta Lundgren: ”Det har gjort rätt mycket för ungarna”

Utöver att det nalkas julmys för Erik Haag och Lotta Lundgren tillsammans med barnen, så har paret en härlig seger i ryggen. Bara härom veckan var det Lotta och Erik som kammade hem bucklan i Fredrik Wikingsson och Filip Hammars frågesportsprogram Alla mot alla som rullar på Kanal 5.

Det glada vinnarparet verkar minst sagt gilla Alla mot alla, eftersom de inte bara medverkat i det utan även tillbringat mycket tid i soffan för att titta på frågesportsprogrammet ihop med barnen.

– Jag måste säga att det gjort rätt mycket för mina ungar. Särskilt min son Måns. Han har speciellt koll på bildningsfrågorna och kan allt från Hindenburg till alla presidenter. Han är chockerande duktig, förklarade Lotta Lundgren i Expressen strax efter vinsten i Kanal 5.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändispar som är eller har varit särbos – och trivs med det

Martina Haags nya liv efter skilsmässan från Erik Haag

Stort årshoroskop: Så blir ditt hälsoår 2021!

Annons