RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Nanne Grönvall om förändrade relationen med maken Peter – efter alla år

15 jun, 2021 
Nanne Grönvalls intima avslöjande om relationen med peter
Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall har varit ett par i drygt 30 år. Nu avslöjar artisten att vissa saker ändras med åren. Läs hennes intima ord här!
Annons
Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppenBrand logo
Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen

Den 28 maj firade artisten tillika låtskrivaren Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall sin 27:e bröllopsdag! ”Så tacksam att ha denna man i mitt liv”, skrev Nanne Grönvall på sina sociala medier i samma veva som firandet.

Se ocksåNanne Grönvalls barn har vuxit upp! Så ser de ut idag.

Nanne Grönvalls intima avslöjande om relationen

Nu i dagarna kom Nanne Grönvall med ännu en hyllning till sin make tillika ABBA-Bennys son Peter Grönvall. Och efter mer än tre decennium ihop kan Nanne Grönvall nu avslöja lite intima förändringar som paret gått igenom, och allt med glimten i ögat.

”I dag är det 34 år sedan Peter och jag bekräftade för varandra vad vi hade börjat känna för varandra. 34 år tillsammans - det är över halva våra liv. Genom med och motgång har vi tagit oss igenom mycket tillsammans och kärleken är nog starkare än någonsin - även om man inte har sex lika ofta nu som då, så är det ändå bra när det väl blir till. Ni vet, plötsligt händer det!”

Sound of Music var en popgrupp bestående av Peter Grönvall, Angelique Widengren och Nanne Nordqvist. Gruppen slog igenom i Melodifestivalen 1986 med Eldorado då de kom fyra
När Peter, Nanne och Angélique Widengren bildade gruppen Sound of Music 1985 var Peter och Angélique ett par medan Nanne var sambo med en annan och gravid med första barnet. Men så plötsligt en dag slog kärlekens blixtar ned!

Nanne och Peter Grönvalls familjeliv

Tillsammans med maken Peter Grönvall har Nanne Grönvall de två vuxna sönerna Charlie och Felix, och Nanne har även sonen Robin från en tidigare relation. Utöver detta så har familjen försetts med en drös med barnbarn.

Annons

Nanne Grönvall om makens stöd i comebacken

Förra året gjorde Nanne Grönvall comeback i Melodifestivalen med låten Carpool karaoke, efter 13 år. Där i mellan hann hon gå in i väggen efter en total utmattning, för att sedan komma tillbaka på banan igen. I Hälsoliv berättade hon om hur maken, som är musikproducent och kompositör, peppade henne för att återigen äntra den glammiga Mello-scenen.

– När Peter frågade mig om vi inte skulle skicka in den här låten var jag först inte alls sugen. Men så fortsatte vi att jobba med den och Peter frågade igen. När slutdatumet började närma sig kände jag att varför inte. Texten var från början på engelska så jag skrev en ny svensk innan vi skickade in den. Sedan tänkte jag inte så mycket på det förrän de hörde av sig och meddelade att låten hade kommit med.

Foto: TT/Instagram

Annons