QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Peter och Nanne Grönvalls barn – så ser Felix och Charlie ut idag

20 okt, 2021 
Familjen Grönvall samlad 2006
Nanne och Peter Grönvall har hållit ihop i nästan 30 år. Tillsammans har de barnen Felix och Charlie Grönvall – vilka också synts i schlagersvängen. Nu har de växt upp!
Annons
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Nanne Grönvall, 59, är sen 1994 gift med Peter Grönvall, 58, son till ABBA-ikonen Benny Andersson, 74. Tillsammans har de två söner, Felix Grönvall, 29, och Charlie Grönvall, 31, vilka nu vuxit upp och själva bildat familjer. Vad det gäller karriär har de också valt att gå i sina föräldrars fotspår.

Det här gör de idag och så ser de ut!

Nanne och Peter Grönvall
Paret tillsammans på efterfesten för Melodifestivalen 2020.

Familjen Grönvalls kärlek till Melodifestivalen

Vår allas schlagerdrottning Nanne har deltagit i Melodifestivalen flertalet gånger och sitter på flera Mello-hits. Hon har vunnit tävlingen en gång, med låten Den vilda, som också tog brons i Eurovisions Song Contest samma år.

Annons

Låten skrev hon ihop med maken Peter och utförde tillsammans med gruppen One More Time. Däremot är de låtar vi i Sverige snarare minns henne bäst för nog Avundsjuk från 1998 eller Håll om mig från 2005. 2020 ställde hon upp igen med låten Carpool karaoke, också skriven tillsammans med maken.

Nanne med sina söner och bandet Bracelet som uppträdde i Melodifestivalen 2014
Nanne med sina söner och bandet Bracelet som uppträdde i Melodifestivalen 2014.

Även sönerna håller på med musik och har uppträtt i Mello 2014 under gruppnamnet Little Great Things, och i danska Melodi Grand Prix två år senare med nya bandet Bracelet. Inget av bidragen kom dessvärre vidare i tävlingen.

Gruppen Little Great Things
Bröderna och gruppen Little Great Things.

Charlie Grönvall – Musikaler och Idol

År 2016 tog sig Charlie långt i tävlingsprogrammet Idol. I finalen blev han slagen av Liam Cacatia Thomassen, 23, idag känd som Liamoo.

Annons

Efter det blev det musikaler för hela slanten, och senast förra året var han aktuell med rockmusikalen Noice – du lever bara en gång på Cirkus. Tidigare har han spelat Alladin i musikalen med samma namn.

Felix Grönvall – Speldesigner och föräldraskap

Efter schlagertävlingarna verkar Felix ha bytt bana lite, och på LinkedIn framgår det att han jobbar som speldesigner på spelutvecklingsföretaget Subfrost Interactive. Han har också blivit pappa till sonen Hugo, som nu tre år gammal.

Nanne har också en tredje son – Robin Grönvall, 35, från ett tidigare förhållande, som inte lever i det offentliga.

TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Annons