Peter och Nanne Grönvalls barn – så ser Felix och Charlie ut idag

Familjen Grönvall samlad 2006

Nanne Grönvall gör comeback på Intiman år 2006 efter sin cancerbehandling och gratuleras av maken Peter och sönerna Charlie och Felix. Foto: TT.

TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

Nanne Grönvall, 59, är sen 1994 gift med Peter Grönvall, 58, son till ABBA-ikonen Benny Andersson, 74. Tillsammans har de två söner, Felix Grönvall, 29, och Charlie Grönvall, 31, vilka nu vuxit upp och själva bildat familjer. Vad det gäller karriär har de också valt att gå i sina föräldrars fotspår.

Det här gör de idag och så ser de ut!

Nanne och Peter Grönvall

Paret tillsammans på efterfesten för Melodifestivalen 2020.

Familjen Grönvalls kärlek till Melodifestivalen

Vår allas schlagerdrottning Nanne har deltagit i Melodifestivalen flertalet gånger och sitter på flera Mello-hits. Hon har vunnit tävlingen en gång, med låten Den vilda, som också tog brons i Eurovisions Song Contest samma år.

Låten skrev hon ihop med maken Peter och utförde tillsammans med gruppen One More Time. Däremot är de låtar vi i Sverige snarare minns henne bäst för nog Avundsjuk från 1998 eller Håll om mig från 2005. 2020 ställde hon upp igen med låten Carpool karaoke, också skriven tillsammans med maken.

Nanne med sina söner och bandet Bracelet som uppträdde i Melodifestivalen 2014

Nanne med sina söner och bandet Bracelet som uppträdde i Melodifestivalen 2014.

Även sönerna håller på med musik och har uppträtt i Mello 2014 under gruppnamnet Little Great Things, och i danska Melodi Grand Prix två år senare med nya bandet Bracelet. Inget av bidragen kom dessvärre vidare i tävlingen.

Gruppen Little Great Things

Bröderna och gruppen Little Great Things.

Charlie Grönvall – Musikaler och Idol

År 2016 tog sig Charlie långt i tävlingsprogrammet Idol. I finalen blev han slagen av Liam Cacatia Thomassen, 23, idag känd som Liamoo.

Efter det blev det musikaler för hela slanten, och senast förra året var han aktuell med rockmusikalen Noice – du lever bara en gång på Cirkus. Tidigare har han spelat Alladin i musikalen med samma namn.

Felix Grönvall – Speldesigner och föräldraskap

Efter schlagertävlingarna verkar Felix ha bytt bana lite, och på LinkedIn framgår det att han jobbar som speldesigner på spelutvecklingsföretaget Subfrost Interactive. Han har också blivit pappa till sonen Hugo, som nu tre år gammal.

Nanne har också en tredje son – Robin Grönvall, 35, från ett tidigare förhållande, som inte lever i det offentliga.

TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
0:54

Efter reklamen: TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

Slå på ljud

Utvald läsning