Nanne Grönvall om förändrade relationen med maken Peter – efter alla år

Nanne Grönvalls intima avslöjande om relationen med peter

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:21

Efter reklamen: Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen

(1:21)

Den 28 maj firade artisten tillika låtskrivaren Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall sin 27:e bröllopsdag! ”Så tacksam att ha denna man i mitt liv”, skrev Nanne Grönvall på sina sociala medier i samma veva som firandet.

Se ocksåNanne Grönvalls barn har vuxit upp! Så ser de ut idag.

Nanne Grönvalls intima avslöjande om relationen

Nu i dagarna kom Nanne Grönvall med ännu en hyllning till sin make tillika ABBA-Bennys son Peter Grönvall. Och efter mer än tre decennium ihop kan Nanne Grönvall nu avslöja lite intima förändringar som paret gått igenom, och allt med glimten i ögat.

”I dag är det 34 år sedan Peter och jag bekräftade för varandra vad vi hade börjat känna för varandra. 34 år tillsammans - det är över halva våra liv. Genom med och motgång har vi tagit oss igenom mycket tillsammans och kärleken är nog starkare än någonsin - även om man inte har sex lika ofta nu som då, så är det ändå bra när det väl blir till. Ni vet, plötsligt händer det!”

Sound of Music var en popgrupp bestående av Peter Grönvall, Angelique Widengren och Nanne Nordqvist. Gruppen slog igenom i Melodifestivalen 1986 med Eldorado då de kom fyra

När Peter, Nanne och Angélique Widengren bildade gruppen Sound of Music 1985 var Peter och Angélique ett par medan Nanne var sambo med en annan och gravid med första barnet. Men så plötsligt en dag slog kärlekens blixtar ned!

Nanne och Peter Grönvalls familjeliv

Tillsammans med maken Peter Grönvall har Nanne Grönvall de två vuxna sönerna Charlie och Felix, och Nanne har även sonen Robin från en tidigare relation. Utöver detta så har familjen försetts med en drös med barnbarn.

Nanne Grönvall om makens stöd i comebacken

Förra året gjorde Nanne Grönvall comeback i Melodifestivalen med låten Carpool karaoke, efter 13 år. Där i mellan hann hon gå in i väggen efter en total utmattning, för att sedan komma tillbaka på banan igen. I Hälsoliv berättade hon om hur maken, som är musikproducent och kompositör, peppade henne för att återigen äntra den glammiga Mello-scenen.

– När Peter frågade mig om vi inte skulle skicka in den här låten var jag först inte alls sugen. Men så fortsatte vi att jobba med den och Peter frågade igen. När slutdatumet började närma sig kände jag att varför inte. Texten var från början på engelska så jag skrev en ny svensk innan vi skickade in den. Sedan tänkte jag inte så mycket på det förrän de hörde av sig och meddelade att låten hade kommit med.

Foto: TT/Instagram

Redaktionens tips

Stödet till Hanna Hedlund efter separationen från Martin Stenmarck

8 kändisar som verkligen älskar sina husdjur

Nanne Grönvall om stökiga uppväxten och våldsamma bråken

Dela på: