Anja Pärson om bråken och tuffa tiden med hustrun Filippa Rådin

anja-pärson-filippa-bråk-
Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoria
1:17

Efter reklamen: Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoria

(1:17)

Slå på ljud

Skidåkaren Anja Pärson, 41, och stylisten Filippa Rådin, 49, gick och gifte sig 2014, och idag bor de tillsammans barnen Emmi, 16, Elvis, 10, och Maximilian, 6, i huset i Umeå.

Barnen är alltid parets prio ett i livet.

– Vi prioriterar alltid barnen, sätter dem väldigt långt fram och då får man också göra avkall på annat. Och man får göra ännu mer avkall när man har valt att bo uppe i Umeå, har Filippa sagt i Amelia.

Året var 2008 när Anja Pärson och Filippa Rådin möttes i den klädbutik som den sistnämnde arbetade i. Till en början var tjejerna vänner, men sedan kom de att bli hals över huvud förälskade i varandra. Kärleken den håller än.

– Jag kan titta på Anja idag och känna samma känsla som jag hade från början när vi träffades. Det är verkligen så! Jag tror det är bra att påminna sig om det som man faktiskt älskar hos den andra. Sedan så har ju alla sämre dagar, och det måste man tillåta sin partner att ha. Och även få ha det själv, fortsatte Filippa i intervjun med tidningen.

Anja Pärson om relationen med Filippa

Trots den intensiva kärleken sinsemellan är det inte alltid guld och gröna skogar hemma i villan. Härom året berättade Anja Pärson i Sportbladet att de båda är två starka power-kvinnor vilket gärna gör allt lite extra konfliktfyllt.

– Det är ingen dans på rosor. Vi har ett fantastiskt liv tillsammans, men lika mycket får vi jobba för det. Det är två starka brudar som vet vad de vill, så det är inte konfliktfritt, säger Anja Pärson och fortsätter:

– Men vi räds inte för att ha det dåligt ibland utan ser det som utvecklande. Vi är verkligen inte perfekta och var och varannan dag har vi det skitstökigt hemma, vi misslyckas som föräldrar och som partners.

– Vi har det jävligt jobbigt i perioder, vi är småbarnsföräldrar som försöker gräva oss ur skiten. Det är väl som det är för alla.

anja-pärson-filippa-bråk-femina

Anja Pärson och Filippa Rådin med barnen Emmi, Elvis och Maximilian under invigningen av det nyrenoverade Vildmarkshotellet på Kolmården 2019.

Foto: TT/Instagram

Utvald läsning