Annons

Annons

PT-tips: Så tränar du en stukad fot

Att stuka foten är både smärtsamt och besvärligt. Men med rätt träning kan kroppen återhämta sig snabbare, MåBra:s personliga tränare Katarina Woxnerud förklarar hur!

Det är vanligt att en stukad fot skadas på nytt, varnar Katarina Woxnerud.

”För exakt en vecka och en dag sen så stukade jag foten, den är mycket bättre nu och jag kan gå normalt utan o halta men det kan fortfarande göra  ont ibland. Jag har inte tränat något sen jag stukade den utan bara gått promenader. Hur länge måste jag vänta innan jag kan börja träna igen? När jag tränar så är det mest springband och cykel så jag använder ju foten rätt mycket då…” skriver en läsare.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs Katarinas svar här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…