Fråga psykologenNarcissismUtmattningssyndromHögkänslighetHantera känslorADHD

Magdalena Graaf: Har varit en enda lång kris

12 apr, 2010 
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Hon är bara 34 år men har levt med en misshandlande man, gift och skilt sig – och drababts av en hjärnblödning. Livet har inte varit en dans på rosor för Magdalena Graaf.

Vi har sett Magdalena Graaf i många sammanhang – på senare år främst som programledare i Postkodlotteriet i TV4 och författare. Hon har bland annat skrivt boken ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” om tiden när hon blev misshandlad i ett förhållande. 

I fjol var hon med i tv-programmet Let´s Dance, där hon drabbades av en hjärnblödning. Däremellan har hon gift och skilt sig med fotbollsstjärnan Magnus Hedman.

– De senaste åren har varit en enda lång kris, men jag har hopp nu och är glad, säger hon i en intervju i tidningen Chic.

– Jag försöker blunda, fokusera och köra – och tänka att om en månad kommer det här inte alls kännas jobbigt…

Magdalena har valt att dela med sig av både glädje och sorg i livet – och inspireras av människor som vågar vara mänskliga.

– En sann inspiratör vågar misslyckas men satsa igen. Jag hittar inspiration hos många dagligen. Mia Törnblom betyder mycket för mig och även alla ensamstående mammor i Sverige, säger hon till Chic.

– Själv hittar jag styrka i att vara själv, att stänga av mobilen och samla krafter. Och numera undviker jag männsikor som stjäl energi. De jag har omkring mig ger mig energi och får mig att skratta.

Av Anna Eriksson


Annons