Det här parets strandbild gör succé – av helt rätt anledning!

Kroppsaktivisten Jazzy publicerade en bild på sig själv och hennes man på stranden på Instagram och skrev:

”Genom årens lopp har denna man älskat varje kurva, varje valk, varje bristning på min kropp. Och jag har aldrig förstått varför! Hur kan han älska något som inte är ”perfekt”. Hur kan en man som ”föddes vältränad” älska någon som mig!”

Läs även: Saras hämnd mot kroppshatare på Twitter är underbar

Men sedan Jazzy själv har börjat jobba med sig själv för att älska sig själv fullt ut har också hennes självförtroende växt.

Hon fortsätter i inlägget:

”Jag har inte en platt mage, jag dallrar när jag går, och herregud, springer jag uppför trapporna alltför fort klappar min kropp (lmao*)!! Men nu ser jag att jag har den ”perfekta” kroppen. Varje valk, varje kurva och varje bristning finns där för att göra oss båda lyckliga!!! Jag älskar min kropp och jag kan äntligen förstå varför han gör det också!”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Inlägget har i skrivande stund fått nära 60 000 gilla-markeringar och glada hejarop från hennes följare.

”Äkta lycka kommer inte från det du ser i spegeln; det kommer från det du känner i ditt hjärta. Tack för ditt inlägg som påminde mig om det!”, skriver en.

”Jag kämpar för att få ditt självförtroende! Tack för inspirationen!

Bland de glada tillropen trillade dock en kommentar in om att hon är en ohälsosam förebild för sina barn, ett uttalande som Jazzy bemöter:

”De vet inte att jag är VÄLDIGT hälsosam och att jag KOMMER leva för mina barn! De vet inte att jag äter hälsosamt, jag är ute och vandrar i naturen,, går på gym hela tiden och att jag sannolikt kan klå dem i tyngdlyftning vilken dag som helst!”

(*lmao= laughing my ass off, internetspråk, reds anm.)

 

Karin Adelsköld: ”Jag är knögglig – och helt perfekt så klart”

Karin Adelsköld.

Läs även: Karin Adelsköld: ”Jag är knögglig – och helt perfekt så klart”

 

 

Utvald läsning