Annons

Annons

Livscoachen: Att synas är inte att bli sedd

Karin Isberg, MåBra:s nya livscoach och bloggare, skriver en tänkvärd sak om uppmärksamhet.

Jag har nyss varit på förstasidan och haft ett uppslag med bild på mig själv i Dagens Nyheter. Var jag glad över det? Nej. Det var kul, bra med uppmärksamhet för min nya bok men glad – nej, det var jag inte.

Annons

Många ringde och gratulerade när de såg tidningen och de hörde säkert på min röst att de var betydligt mer uppspelta över uppmärksamheten än vad jag själv var. Några av dem sade att jag inte behövde vara så blygsam, att det ju var jättecoolt. Och visst var det, men jag var ändå inte glad. Nu förstår jag varför…”

Läs fortsättningen här! >>

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…