The Rock pappa till dotter #3 – läs hans fina budskap till alla nya pappor

Dwayne ”The Rock” Johnson är kanske mest känd för sina stora muskler och spelar ofta roller därefter, som i ”The Scorpion King”, ”G.I. Joe” och nyligen i ”Jumanji: Welcome to the jungle”.

Men han är också nybliven trebarnsfar till tre fina döttrar, ihop med hustrun Lauren Hashian. Senaste tillskottet, Tiana Gia, föddes i måndags – och i ett vackert skrivet inlägg på sin Instagram delar wrestlingstjärnan och skådisen med sig av familjelyckan.

”Hud mot hud. Välsignad och stolt över att välkomna en till stark flicka till världen,” skriver han inledningsvis.

Läs också: Pappa, jag vet att du älskar mig, men snälla – tänk på det här

Han hade också ett budskap han vill dela med andra nyblivna fäder. Dwayne skriver att det är väldigt viktigt att finnas där för ”sin kvinna” under förlossningen, att hålla hennes hand, ben eller huvud – vad hon nu vill – och stötta henne.

”Men vill du uppleva det tveklöst mest kraftfulla och primala ögonblicket livet någonsin kommer att erbjuda – se ditt barn födas,” skriver stjärnan vidare.

Han hyllar också kvinnor världen över som föder barn: ”Jag växte upp omgiven av starka och kärleksfulla kvinnor, men efter att ha närvarat vid baby Tias födelse är det svårt att uttrycka den nya nivån av kärlek, respekt och beundran jag känner för Lauren och alla andra mammor och kvinnor därute.”

Han avslutar med att avlägga samma löfte till lilla Tia som han gett sina tidigare två döttrar, Simone Alexandra och Jasmine Lia.

Läs också: George Clooney om livet som pappa: ”Det är skrämmande”

”Jag ska älska, skydda, guida och få dig att skratta resten av mitt liv … Din galna pappa har mycket att ansvara för och många hattar att bära i den här gamla världen – men att vara din pappa kommer alltid vara den jag är mest stolt över att bära”.

Dwayne Johnson har även ett barn från sitt tidigare äktenskap med Dany Garcia.

Foto: IBL, Instagram

Redaktionens tips