Tareq Taylors tuffa period: Var ett helvete

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

När Tareq Taylors, 51, bror Zafer Taylor, 49, ifrågasätter att hans storebror skulle veta hur det känns att inte ”bli sedd för den man är” i SVT-programmet Tareq Taylors matresa, så brinner det till för den folkkära tv-kocken.

0:27

Efter reklamen: 5 Saker du inte visste om Tareq Taylor

(0:27)

– Då kan jag säga till dig att jag har känt så i hela mitt liv fram till den dag att jag äntligen blev erkänd för det jag gjorde. I alla år i skolan var jag mobbad och utsatt till höger och vänster och det var ingen som tittade på mig, ingen som såg mig, säger Tareq Taylor i programmet.

Även om Tareq i dag är en framgångsrik kock och tv-profil i flera olika program, så har mobbingen från uppväxten satt djupa spår.

– Jag blir alltid känslig av den frågan: ”Känner du att du blivit sedd?”. Skolan var ett helvete. Första till och med åttonde klass var rent utsagt ett helvete för mig, säger han.

Tareq Taylors ilska över att barn blir mobbade: Rosenrasande

Hon konstaterar att det mellan åttan och nian hände något som gjorde att mobbingen till slut var över.

– Helt plötsligt kunde man inte ta på mig. Man kom inte åt mig längre. Men allt det där sätter spår, säger han i SVT-programmet.

I dag har Tareq Taylor svårt att vistas på en skolgård, och han blir arg på tanken över att det finna barn och ungdomar som går igenom samma sak som han gjorde.

– För jag vet att det är så otroligt många ungdomar där ute som blir utsatta för samma jävla skit som jag själv blev utsatt för. Det gör mig så jävla rosenrasande, säger han i Tareq Taylors matresa.

Dela på: