SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Ta ett extra steg för minskad stress under Tjejmilen

28 aug, 2017 
I helgen är det dags för höstens mesta löparfest. MåBra sponsrar Tjejmilen och lanserar samtidigt kampanjen Den Dolda Stressen. Här är vår spännande agenda!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Årets upplaga av Tjejmilen går av stapeln 2 september på Djurgården i Stockholm. MåBra är som vanligt stolt mediapartner och deltar med aktiviteter både på mässan och längs med banan. Förutom att träffa oss och ta del av fina erbjudanden när du hämtar ut din nummerlapp kan du också möta oss under loppet. Samtidigt som startskottet går för 30 000 löpsugna kvinnor lanserar vi också vår viktiga kampanj: Den Dolda Stressen.

För visste du att sjukskrivningar på grund av stress har ökat med 200% de senaste fyra åren? Och att 80% av alla som drabbas är kvinnor? Det här är något vi vill ändra på! På mabra.com/stress hittar du information, stöd och verktyg som kan vända trenden. Besök oss redan idag för att ta tempen på din stress och hitta en metod som kan hjälpa dig!

Träffa oss på nummerlappsutdelningen och ta del av erbjudanden och spännande tävlingar. Vi finns också på plats på banan där du kan ta ett litet extra steg för din egen mentala hälsa.

Vi ses under loppet!

De senaste fem åren har antalet stressrelaterade sjukskrivningar i Sverige mer än tredubblats. Så här kan det inte fortsätta! Därför har MåBra startat kampanjen Den Dolda Stressen. Här kan du läsa om nyheter och forskning kring stress, få tips och råd för att stressa ner samt läsa inspirerande livsöden om kvinnor som tagit sig tillbaka från utbrändhet.

Vänd trenden på mabra.com/stress!

Bli stressfri med våra filmer!

Som en del i vår stresskampanj Den Dolda Stressen har vi skapat ett gäng korta och praktiska filmer, där vår psykolog Anna Bennich Karlstedt delar med sig av metoder och knep för att hantera din stress.

Anna Bennich Karlstedt - 1. Vad är stress?Brand logo
Anna Bennich Karlstedt - 1. Vad är stress?

Om du vill kan du se fler filmer – helt gratis! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan, så kommer du kunna ta del av alla filmerna, och även intressanta artiklar om stress och utmattningssyndrom.

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons