Soraya Lavasanis nya avslöjande om graviditeten

Soraya Lavasani om graviditeten i Nyhetsmorgon.
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem
Slå på ljud

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 37, blev mamma för första gången för två år sedan. Till världen kom då dottern Bianca, som Soraya har tillsammans med maken Ralph Olsson.

Graviditeten avslöjade hon i direktsändning i Nyhetsmorgon på TV4 – och så blev fallet även när det gällde graviditet nummer två. Under måndagen delade hon med sig av den stora nyheten att hon återigen väntar barn med maken. Och beräknad födsel är i april nästa år.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Efter det stora avslöjandet kramade parhästen och programledarkollegan Jesper Börjesson, 48, om Soraya och gratulerade till nytillskottet. Soraya passade då även på att berätta för tittarna att Jesper har fått hjälpa henne bakom kulisserna eftersom hon inte mått bra under graviditetens första veckor.

– Jag har mått ganska illa och varit tröttare än vanligt, kan man säga. Nu känner jag att det har planat ut lite så nu mår jag ganska bra, sa hon.

På Nyhetsmorgons sociala medier har gratulationerna strömmat in från TV4-tittare som gläds över programledarens babylycka.

”Stort grattis fina Soraya, till dig och din familj. En ny liten familjemedlem, så underbar”, skriver en.

”Stort grattis Soraya och till din familj. Så underbart med en vårbebis. Ett aprilbarn”, skriver en annan.

Så fick Soraya reda på att hon var gravid

I en intervju på Nyhetsmorgons Facebook-sida tackar Soraya Lavasani för alla gratulationer och berättar att hon är lättad över att ha gått ut med graviditeten. Hon avslöjar även fler detaljer kring hur det gick till när hon och maken fick reda på att det låg en liten bebis i magen – och det var speciellt en sak som fick Soraya att få sina aningar, berättar hon.

– I somras när vi skulle åka till Frankrike på min kusins bröllop, då kände jag innan resan att ”hmmm… jag är inte lika sugen på bubbel som jag brukar”, och det är ett konstigt tecken när det kommer till mig! Så jag tänkte att ”vi testar innan vi åker på den här resan”, säger hon och konstaterar:

– Så det blev en väldigt fin semesterpresent till familjen.

FOTO: TV4

Läs mer:

Soraya hyllas för inlägg på Instagram – ”Inget filter bara mammaverklighet”

TV: Soraya överraskar kollegorna – med bebisen

Soraya fick en dotter: ”Är så tacksam”

Utvald läsning