Sanna Nielsen: "Jag gillar att utmana mig själv!"

Sanna Nielsen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Vad fick dig att bestämma dig för att tacka ja till programledarskapet?
– De senaste åren har jag märkt att jag gillar att utmana mig själv i saker som jag inte är så van vid och att leda Melodifestivalen är en sådan sak. Att leda ett program över huvud taget! Jag har haft den här drömmen ett tag och när Christer Björkman frågade kände jag att det skulle vara oerhört spännande att få lära mig och utveckla den biten.

Hur tror du att du kommer att vara som programledare?
– Vi vill att tv tittarna ska känna sig trygga med mig och Robin Paulsson. Det ska kännas varmt, fyllt med glädje och en stor respekt för tävlingen. Jag kan konceptet för Melodifestivalen och Robin vet hur man leder ett program och jag tror vi kommer komplettera varandra fint.

Vad ser du mest fram emot med Melodifestivalen?
– Jag ser fram emot allt! Nu kommer jag ju att se denna tävling från ett annat håll och kommer såklart ha fokus på att programmet blir så spännande och trevligt som möjligt. Sen är jag ju väldigt nyfiken på vad det blir för nytt bidrag som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest!

Kan vi förvänta oss många klädbyten på scen?

– Det lär nog bli en del…

Hur förbereder du dig för programledarrollen?
– Jag älskar att prata med min publik på mina konserter och jag märker att jag gärna vill lägga in lite olika meningar som har med Mello att göra. ” Sverige, vi har ett resultat” – den har folk fått höra många gånger nu!

Hur tar du hand om din hälsa under stressiga perioder, med julföreställningar framöver och sedan Melodifestivalen strax därefter?
– För mig är det viktigt att må bra under de här perioderna då det blir extra mycket och det här senaste året har det hänt otroligt mycket. Jag är noga med att vara utomhus mycket. När jag får en stund över går jag gärna ut på en promenad, kanske springer en runda. Att åka till gymmet har jag inte känt att jag hunnit så då har löprundan i skogen blivit ett alternativ.

– Jag ser till att äta mycket frukt, dricka hälsosamma juicer och få i mig mycket vitaminer, helt enkelt. Sen försöker jag att inte stressa upp mig så mycket över att jag inte får bli sjuk. Händer det, då är det så – och då får man ta det då.

Läs Sannas blogg här!

 

LÄS MER:

Lyssna på Sanna Nielsens sommarprat!

Sanna Nielsen

I somras var det MåBra-bloggaren Sanna Nielsens tur att sommarprata i P1. Lyssna på programmet här!

Läs mer: Lyssna på Sanna Nielsens sommarprat!

AV Malin Karlberg

BILD från Sanna.mabra.com

Redaktionens tips
Dela på: