HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Sanna Nielsen: Ångmaskinen räddar rösten!

08 dec, 2012 
Annons

Vår skönsjungande bloggerska Sanna Nielsen hyllas just nu för sin nya skiva och julturné. Sanna måste hålla både kropp och röst friska så här års, här är hennes bästa tips!

Namn: Sanna Nielsen
Aktuell med: Skivan Vinternatten och julturnén Stämningsfullt, där hon och gitarristen besöker kyrkor i landet och sjunger in julen tillsammans med lokala körer.`
BiljetterKlicka här för att komma till ticnet

 

Vad gör du för att hålla kropp och röst i topptrim?

– Det absolut bästa är att sova så länge det går, och att vara så tyst man kan innan och efter konserterna. Mycket vatten och te är också väldigt bra.

Har du några andra knep?

– Jag har en liten ång-apparat som är räddaren i nöden. Det är inte så avancerat som det låter. Man kokar upp vatten, häller det i den här lilla apparaten som har en liten tratt formad efter ansiktet och sen är det bara att andas. Helt enkelt en liten ång-inhalator. Den räddar mig när jag har blivit hes och stämbanden är trötta.

Annons

Har du någon gång uppträtt när du varit sjuk?

– Jag har uppträtt en del gånger när jag varit sjuk. Bla i Melodifestivalen 2008 under finalen när jag deltog med Empty room. Då hade jag hög feber och mådde egentligen inte alls bra.

Men det gick ju bra ändå!

– Ja, det konstigaste var att hur sjuk jag egentligen var innan jag gick upp på scen, så försvann all sjuka när jag väl var uppe. DÅ kände jag mig inte alls sjuk och det gick ju väldigt bra. Vi kom på andra plats och fick Svenska folkets röst.

 

Missa inte Sanna Nielsens blogg på mabra.com. Klicka här för att komma dit!

 

AV: Jennie Sandberg

Annons