HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Restaurangägarens briljanta lösning mot stökiga barnfamiljer

15 feb, 2017 
När en familj med fem barn kom in på Antonios restaurang häpnade han över hur väluppfostrade barnen var – så pass att de fick 5 procent av på notan!
Annons

När man väl går ut och unnar sig en mysig middag på en fin restaurang är det sista man vill att hamna bredvid en familj med tre barn som skriker, kastar mat omkring sig och springer runt i matsalen. Det förstår restaurangägarna också.

En ägare, Antonio Ferrari i italienska Padua, kom på ett supersmart sätt att uppmuntra till lugn på hans restaurang – fem procent av på priset om barnen är lugna!

Idén dök upp när en familj på 11 personer intog ett bord på hans restaurang. Fem av dem var barn, som medan föräldrarna konverserade över ett glas vin satt och ritade lugnt och behärskat i sina målarböcker.

”Det händer så sällan”, skrev han i en Facebook-post med bilden nedan:

Familjen blev så chockad av tilltaget så att de dricksade 28 euro.

”Jag kan föreställa mig hur svårt det är att vara förälder i dag”, säger Ferrari till Corriere della Sera. ”Jag agerade instinktivt, det var så häftigt att se hur de interagerade med varandra så behärskat. Föräldrarna var i min ålder och barnen mellan 4 och 6 år gamla. Jag kände dem inte tillräckligt för att gratulera dem, det var deras första gång på min restaurang, så jag valde att ge dem avdrag”, fortsätter han.

Smart säger vi!

Källa: Mashable

Foto: Thinkstock

 

Trotsiga barn? Därför är det en bra sak

Trotsiga barn – en bra sak.

Läs också: Trotsiga barn? Därför är det en bra sak

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons