SömnMindfulnessOnt i magenMunhälsaVätskebrist

Penny Parnevik stöttas för sitt ärliga inlägg efter förlossningen

03 mar, 2021 
Penny Parnevik stöttas för sitt ärliga inlägg efter förlossningen
Nu är Penny Parnevik mamma till två. Och i ett ärligt inlägg berättar hon nu om den tuffa tiden efter förlossningen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Penny Parnevik har fått en dotter — avslöjar namnet på nya familjemedlemmenBrand logo
Penny Parnevik har fått en dotter — avslöjar namnet på nya familjemedlemmen

I helgen avslöjade influencern Penny Parnevik och tidigare hockeyproffset Douglas Murray att de blivit föräldrar till sitt andra barn – lilla dottern Pebble Murray. Den nyblivna mamman delade med sig av en rad bilder på den nyfödda dottern samtidigt som hon avslöjade hennes namn. Och namnet Pebble är faktiskt inte helt nytt inom Parneviks-familjen. Pennys syster Philippa Parnevik heter också Pebble, i mellannamn.

”Pebble & Pebble, vi kommer att bli bästa vänner”, skriver moster Philippa till en bild på sig och systerdottern. Och bara en stund senare delar stolta mormor Mia Parnevik samma bild på sin dotter och sin dotterdotter.

Penny Parnevik har det tufft efter andra förlossningen

Men att vara nyförlöst och samtidigt känna att man ska vara närvarande som mamma till sitt spädbarn, är sällan en dans på rosor. Något som Penny Parnevik i varje fall skriver under på. I ett hyllat inlägg på sina sociala medier skriver Penny Parnevik ett par ärliga ord om livet bara dagar efter förlossningen:

Annons

”Dagen efter förlossningen v.s idag. Under söndagen var jag hög på livet, familjen och antagligen en hel del adrenalin. Vi tog en promenix i parken, vi skålade i ett glas champagne, och jag kände mig så lycklig. Dagen efter började mjölken i brösten komma igång, och mina hormoner ändrades, min kropp kändes som om den blivit överkörd av en lastbil. Jag kissar på mig i byxorna, mina bröst ömmar illa. Jag är fortfarande väldigt lycklig trots allt. Migränen och smärtan jag känner kommer gå över snart och snart kan jag vara med min familj igen”, skriver hon i inlägget.

Penny Parneviks ärliga skildring hyllas av massor i kommentarsfältet, flera skickar även stöttande ord. Kenza Zouiten som själv snart är tvåbarnsmamma hejar på sin influencer-väninna: ”Kämpa mami! Första veckorna är fan inte lätta”.

Penny Parnevik: ”Känn ingen skuld”

Penny Parnevik avslutar sitt inlägg med lite pepp och tips till andra nyblivna mammor som har det tufft.

”Om du precis fått barn, grattis, jag hoppas att du mår okej! Drick en massa vatten och vila vila vila, och känn absolut ingen skuld över något. Vi gör alla det bästa i kan. Och P.S att göra sitt ”bästa” ser olika ut för alla och det är helt okej!”.

Foto: TT/Instagram

Annons