SömnMindfulnessOnt i magenPollenallergiNyttig matMunhälsa

Pappan varnar för nya leken – populära leksaken exploderade i sonens ansikte

27 jun, 2017 
AvIda Gustafsson
Fidgetspinnern exploderade i sonens ansikte och nu uppmanar pappan John Harris andra föräldrar inte inte begå samma misstag.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Leksaken som sägs kunna hjälpa mot koncentrationssvårigheter har blivit en stor succé hos barn världen över.  I Minnesota i USA lekte John Harris och hans son med en fidgetspinner, och eftersom de hade sett på Youtube att kan snurra jättefort med hjälp av en luftkompressor ville de också testa.

Läs även: 10-åringens uppfinning kan rädda barn från att dö

Men med facit i hand var det en lek de borde ha undvikit. I ett öppet inlägg på Facebook, som delats nära 300 000 gånger, varnar nu John Harris för leken.

”Jag höll i fidgetspinnern och luftkompressorn när det hände. Vi hade lekt med den ett tag och helt plötsligt exploderade plasten på fidgetspinnern. Nu är vi på akuten och väntar på att sys. Jag delar det här så att ingen annan får samma dumma idé som jag.”

Fidgetspinnern som exploderade träffade sonen ovanför läppen. Såret fick sys ihop med 30 stygn, i kommentarerna på inläget skriver John Harris att sonen återhämtat sig från händelsen och såret läker fint.

Källa: Tribunist, Newsner. Artikeln kommer ursprungligen från Femina.se

 

 10-åring fick opereras – mamman varnar för leksaken

Läs även: 10-åring fick opereras – mamman varnar för leksaken

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons