FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Nu kan du få övernatta i ett gigantiskt hus – helt byggt i LEGO

03 nov, 2017 
AvMalin Ny
Lust att övernatta i ett hus byggt av LEGO? Airbnb lottar just nu ut en natt i ett gigantiskt hus som definitivt kommer att falla dig i smaken om du älskar LEGO.
Annons

Älskar du och dina barn att leka med LEGO? Då bör du och din familj kika in Airbnbs tävling, där ni kan vinna en natt i ett 12 000 kvadratmeter stort hus – helt byggt i LEGO.

Just nu lottar nämligen boendesajten ut en övernattning på LEGO House i Billund, Danmark, och för att delta i tävlingen ska du beskriva vad du och din familj skulle bygga tillsammans om ni hade obegränsad tillgång till LEGO-bitar. Vinner ni får ni sova över en natt i huset som är byggt av 25 miljoner bitar, och dessutom får ni förverkliga ert vinnande tävlingsbidrag med vägledning från värden Jamie Berard som är expert på LEGO.

Läs också: Därför ska du låta dina barn leka med maten

Väl inne i huset finns det en hel del andra roliga saker att göra – till exempel startar upplevelsen med att ni får bygga er egen lunchbeställning med hjälp av LEGO och beställningen skickas sedan ut till köket där den görs om till riktig mat. Ni kan också bygga robotbilar, designa städer och göra egna filmer. Efter det kan ni vila i sovrummet där det finns ett gigantiskt LEGO-vattenfall, kanske klappa LEGO-katten eller sätta er ner i vardagsrummet i LEGO-soffan och titta på LEGO-tvn.

Annons

Känner du dig manad att tävla? Skicka in ditt bidrag här!

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Lär ditt barn om ekonomi – 5 roliga sätt

Läs också: Lär ditt barn om ekonomi – 5 roliga sätt

 

Annons