Nu har Titiyos lilla tjej fått ett namn!

titiyo och dottern Bibi

I höstas kom nyheten att artisten Titiyo Jah, 50, väntade en dotter med 15 år yngre pojkvännen Viktor Flumé. Den lilla flickan föddes 30 november, men paret har inte gått ut med vilket namn de gett sitt barn – förrän nu.

På Instagram avslöjar sångerskan själv att de gett sin nu 3 månader gamla dotter namnet Bibi. Ett ovanligt namn som endast 430 personer i Sverige har som tilltalsnamn. Namnet är desto oftare ett smeknamn, till exempel som förkortning av de betydligt vanligare förnamnen Birgitta, Birgit och Berit.

Läs även: Här är namnen som inga svenskar vill ge sina barn

Titiyo gick ut med namnet på en bild på nytillskottet sida vid sida med ett foto på sin vuxna dotter Femi, 25. Hon kallar de båda döttrarna ”två oförklarliga gåvor”.

Titiyo var en av Sveriges största artister på 90-talet. Hon slog igenom stort med låten ”Man In The Moon” 1989, hade även en internationell jättehit med låten ”Come Along” 2001 och har totalt vunnit hela fyra grammisar och två Rockbjörnar.

Läs också: Trendiga namn – vilka var i topp när du föddes?

2013 hamnade hon åter i fokus då hon var en av deltagarna i ”Så mycket bättre”. På den senaste skivan hon gav ut ”13 Gården” sjöng hon för första gången på svenska och låtarna handlade till stor del om hennes egen barndom och uppväxt.

Foto: IBL   Källa: SCB

Artikeln publicerades först på Hänt.se.