SömnStressMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Nour El Refai om stora förändringen efter sonens födsel

19 dec, 2019 
AvLina Arvidsson
Nour El Refai och Henrik Schyffert fick sitt första gemensamma barn för snart två månader sedan. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar nu Nour om hur sonen Sami förändrat henne. ”I natt är det sju veckor sen du kom”, skriver Nour på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Komikern Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 51, har varit ett par i sex år. I slutet av oktober välkomnade de sitt första gemensamma barn, en pojke som fått namnet Sami.

På Instagram berättade Nour om de överväldigande känslorna över att ha blivit mamma för första gången.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour då och fortsatte:

”Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig.”

Nour El Refai och Henrik Schyffert har valt att inte bo ihop utan fortsätter leva som särbos, även efter sonens födseln. I en intervju i Skavlan har Nour berättat att många reagerar på hur de valt att lägga upp sin relation.

Annons

–  Det är många som tror att folk blir provocerade, men tvärtom, det är folk som kommer fram och bara ”det är så inspirerande, kan man göra så, får man göra så?”. Det verkar vara många som inte vill bo med sin partner, sa Nour El Refai i början av december.

Nours varma ord

Trots att Nour El Refai och Henrik Schyffert inte bor ihop tillbringar de mycket tid tillsammans, understryker hon i Skavlan-intervjun.

– Vi bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par, sa Nour då.

Hon har tidigare berättat att hon bott i samma lägenhet i 13 år och inte vill lämna den för ett samboliv. Hon tycker att det är ”härligt och praktiskt” att ha två lägenheter.

Lilla Sami är knappt två månader gammal och för Nour och Henrik har livet blivit helt annorlunda.

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar nu Nour El Refai om hur Sami förändrat hennes känslor.

Annons

”Inatt är det sju veckor sen du kom. Du har tänt gatubelysningen på dom mörka vägarna i mitt bröst så jag alltid kan hitta hem igen. Tack för det”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Henrik Schyffert har sedan tidigare två söner, Ove, 17 och Janne, 20, tillsammans med ex-frun Bea Uusma.

Foto: TT, skärmdump Instagram

Läs mer: 

Nour El Refai testar ”antidepressivt beteende” i Landet Lyckopiller

Nour El Refais ursäkt efter Skavlan: ”Extremt klantigt”

Nour El Refai talar ut om särboskapet: ”Det händer att folk blir provocerade”

Annons