SömnStressMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Nour El Refai har blivit mamma – se den första bebisbilden

28 okt, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar! I ett nytt Instagraminlägg visar paret nu upp sitt nyfödda barn för världen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

I början av juni avslöjade komikern och skådespelerskan Nour El Refai att hon väntade barn tillsammans med pojkvännen Henrik Schyffert. Graviditeten har dock varit allt annat än enkel för Nour, som vid flera tillfällen tvingats uppsöka akutvård efter att ha drabbats av hyperemesis gravidarum.

Tillståndet är en allvarlig form av gravidillamående, som bland annat behandlas med dropp:

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”, skrev Nour på Instagram när graviditeten blev känd.

”Jag älskar dig med hela mitt hjärta”

Men nu har barnet äntligen kommit till världen! I ett nytt Instagraminlägg, som publicerades under måndagen, ses hur hela den lilla familjen myser tätt intill varandra på Södersjukhusets förlossningsavdelning:

Annons

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din. Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig”, skriver Nour.

Stort grattis, Nour och Henrik!

Läs mer: 

Tusentals hyllar Nour El Refais gravidbild: ”Så mycket power”

Nour El Refai om tuffa graviditeten: ”Aldrig varit sjuk såhär länge”

Foto: Karin Törnblom//TT//Nour El Refai//Instagram 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons