Artikeln innehåller reklamlänkar
HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Matcha kläderna! 22 liknande plagg för dig och ditt barn

08 maj, 2019 
AvSara Lund
Det är trendigare än någonsin att matcha kläder med sitt barn – här listar vi var du hittar plaggen i butik just nu!
Annons

Att som föräldrar bära matchande kläder med sitt barn blir allt vanligare, och trendigare. Stora klädkedjor som H&M och Gina tricot har nyligen släppt mamma-barn-kollektioner och på Instagram är det flera stora profiler som dagligen inspirerar sina följare med bilder – där matchande kläder står i fokus.

Nedan listar vi sommarkläder som du hittar i butik just nu, där liknande plagg finns i både barn- och vuxenstorlekar.

Här kan du köpa matchande mor- och barnkläder:

 

Mini Me badkläder
Badkläder leopard vuxen och barnstorlek
Annons

Randig baddräkt från Gina tricot. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa i barnstorlek. (reklamlänk)

Leopardmönstrad baddräkt från Gina tricot. Här kan du köpa baddräkten i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

 

Blå linneskjorta

Ljusblå linneskjorta från Gina tricot. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons

 

Randig jumpsuit

 

Randig jumpsuit i naturnära färger från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Vit klänning

Bohemisk klänning från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons
Vit klänning

Vit sommarklänning med knappar från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Gul kjol

Gula kjolar i omlott-modell, från Minimarket och Vero Moda. Här kan du köpa en modell i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa en till barn (reklamlänk).

Annons
Volang badkläder

Rosa baddräkt med volanger från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Rutiga baddräkter från H&M. Här kan du löpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons

 

Rosa volangklänning

Rosa klänningar med volanger. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Rosa kappa från Only. Här kan du köpa den i vuxenstorlek och här kan du köpa den i barnstorlek.

Läs mer:

Barn till föräldrar som pratar mycket blir smartare

Vanliga misstagen vi gör när vi pratat med våra barn – logopedernas tips

 

Annons