SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Marie Serneholts ilska efter kritiserade beslutet om tvillingarna

12 nov, 2019 
Marie Serneholt bad sina läsare om råd men fick elaka kommentarer som svar. Nu ryter hon ifrån. ”Det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar”, skriver hon på sin blogg.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Marie Serneholts vädjan till följarna efter tvillingarnas förändringBrand logo
Marie Serneholts vädjan till följarna efter tvillingarnas förändring

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 36, och sambon Fredric Palmqvist, 34, träffades under hösten 2017. Några månader senare avslöjade hon att paret väntade tvillingar.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt då på sin Instagram.

I september fyllde parets tvillingar, Philip och Nicholas, ett år. På sin blogg, där Marie ofta skriver om livet som mamma, delade hon med sig av mängder av bilder från sönernas ett-års kalas.

”Igår fyllde våra två hjärtan 1 år. ETT ÅR!! Och vilken helt magisk dag vi hade! Vi bjöd in den närmaste familjen för ett litet kalas hemma och tillsammans firade vi våra älskade 1-åringar så mycket vi bara kunde”, skrev den stolta mamman i inlägget.

Marie Serneholt ber bloggläsarna om hjälp

På sin blogg brukar Marie Serneholt även be om tips och råd. Nyligen frågade hon hur hennes läsare brukade göra med välling till sina barn.

Annons

”Hur mycket välling ger ni era barn innan läggdags? Vad är rimlig mängd liksom?”, skrev hon.

Hon berättade att de kämpar med att få barnen att sova en hel natt och ville veta om någon hade något magiskt knep. Hon fick en hel del kommentarer, men många ansåg att hon inte alls borde ge tvillingarna välling då de tyckte att pojkarna helt enkelt var för stora för det.

Ryter ifrån efter påhoppen

Efter det stora engagemanget tackar nu Marie Serneholt sina läsare i ett nytt inlägg, men hon passar även på att ryta ifrån.

TACK för engagemanget på inlägget ang välling. Det är så intressant att läsa hur ni gör och inte gör. Jag tycker dock att det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar om hur man minsann borde göra och ifrågasätter andra mammors sätt att göra saker och ting.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Läs mer:

Marie Serneholts babylycka – blev mamma till tvillingpojkar

Gravid med tvillingar? 11 saker du nog inte visste

Kenza Zouitens egna ord: ”Så förändrades kroppen efter förlossningen”

Annons