Margaux Dietz om svackan i äktenskapet: "Det är tufft"

Influencern Margaux Dietz pratar ofta om sitt privatliv med sina följare. Efter sonen Arnolds födsel har hon vid flera tillfällen berättat att det varit skakigt i relationen med Jacob Liebermann, något många småbarnsföräldrar säkert känner igen.

Men trots flera uppbrott har paret alltid hittat tillbaka till varandra. Tidigare i år gifte sig Margaux och Jacob på Hesselby Slott utanför Stockholm, ett spexigt bröllop med bland annat djungeltema och pyjamasvigsel.

Sedan dess har vardagen gått i ett för 29-åringen. Förutom att släppa en egen bok har hon även köpt en ny lägenhet, som under sommaren genomgick en stor renovering. Den lilla familjen flyttade då in hos Margaux mamma, där de bodde fram till att renoveringen var färdig.

Hösten har dock varit påfrestande för makarna. Tidigare i oktober meddelade bloggerskan att de åter har det svårt, och bad samtidigt sina följare att visa förståelse och respekt:

– Ni har säkert sett att det just nu är lite kämpigt mellan mig och Jacob. Jag är bara människa som alla ni andra, och livet är inte perfekt hela tiden, sa hon i en vlogg på sin Youtubekanal.

En bild på Margaux Dietz, som vid flera tillfällen berättat om svårigheterna i relationen med Jacob Liebermann.

Margaux Dietz har vid flera tillfällen berättat om svårigheterna i relationen med Jacob Liebermann.

”Jag hoppas verkligen vi kommer att kunna lappa ihop det här”

Nyligen kom beskedet att paret valt att bo isär under en period, i hopp om att få relationen på fötter igen:

”Jag har haft några dagar ledigt från bloggen för att fokusera på allt annat. Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar”, skrev Margaux på sin blogg.

Under måndagens Mama-gala gav hon ett nytt besked om kärleksrelationen och förklarade att ”det är upp och ner”:

– Det är många mammor här ikväll och de flesta här har ju haft småbarn någon gång. Jag tror det är tufft i perioder och för mig har det känts skönt att vara öppen med det och få det stödet jag behöver från mina följare. Samtidigt är det tufft, det är upp och ner, sa Margaux i intervjun med Nöjesbladet och fortsatte:

– Jag hoppas verkligen vi kommer att kunna lappa ihop det här för familjens bästa. På något sätt så löser det sig alltid. Vi har en så himla bra och fin relation så det är inga bråk eller något, vi är bästa vänner.

Den senaste tidens intensiva schema, med såväl renovering som flytten till mamman (och att vara småbarnsförälder i allmänhet) har helt enkelt varit lite tungt:

– Jag tror det, och vi har också renoverat i några månader och bott hos min mamma så det är mycket på en gång. Men vi firade Fars Dag igår och vi umgås jättemycket. Det är absolut inte över, tillade influencern för Nöjesbladet.

Läs mer: 

Margaux Dietz oro för sonen: ”Jag blir livrädd”

Foto: Malin Hoelstad//Karin Törnblom//TT