Magnus Ugglas hemliga fru Lollo om stressen över att bli äldre

magnus-uggla-fru-lollo-ålder

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
TV: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla
2:09

Efter reklamen: TV: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

(2:09)

Kungen i baren, Magnus Uggla, poddar numera med jämna mellanrum tillsammans med sin dotter Agnes i podcasten Uggla & Ugglas podcast. I ett av de nyare avsnitten fick dock hans hustru hoppa in som vikarie för honom eftersom han hade genrep inför sin monologföreställning Johnny the ****er som kommer gå på Rival under vintern.

Magnus Ugglas fru Lollo om att åldras

I avsnittet berättar Louise ’Lollo’ Uggla att det snart är dags för henne att fylla jämt, och i slutet på november blir hon 60 år gammal. Att blir äldre är inget som Lollo tycker är superkul.

– Jag fyller ju jämt här snart, det får man ändå säga. Jag blir en gammal människa Agnes... Jag blir en gammal människa, säger Lollo i podden och fortsätter:

– Det är förenat med stress det också, säger hon när hon svarar upp på dottern Agnes uttalande om att det är stressigt att ställa till med kalas.

– Nu blir jag ju gammal på pappret. ”En kvinna i 60-årsåldern”. Och jag tycker ju att jag fortfarande är 35 år, och det är det som är så plågsamt. Att alltså i huvudet, mentalt och i hjärtat så har det ju inte hänt så jättemycket sedan jag var 35.

”Plötsligt har man åldrats – och då får man en chock”

Hon förklarar vidare:

– Men någonstans där är jag liksom kvar, i känslor och hjärtat. Då blir ju chocken och sorgen än mer påtaglig. För att åldrandet, det rent fysiska åldrandet, det går litegrann i skov har jag lagt märke till. Och så vänjer man sig. Men så vaknar man en morgon och har åldrats – då får man ju en chock.

– Plopp säger det bara, då blir man lite ledsen ett tag. Men sedan så vänjer man sig och bara ”Ja, men det är såhär jag ser ut”. Tills det att nästa skov uppkommer, och så är det ju bara det är ju bara att hacka i sig.

Lollo gör klart att den stora sorgen handlar om att åldras fysiskt, eftersom hon ju fortfarande känner sig ung i huvudet.

– Jag kan nog fan vara på rap-fest om det krävs. Jag känner mig ju inte gammal, men jag ser ju vad jag ser! Det är förskräckligt.

Första bilden med Magnus Uggla och frågan på flera år

Magnus Uggla, 67, och Louise ’Lollo’ Uggla, 60, gifte sig 1990, och har två gemensamma barn, 31-åriga Agnes och 25-åriga Ruben.

Trots att Magnus Uggla varit en av Sveriges största artister i decennier och Lollo jobbar som producent i reklambranschen, har de varit måna om att hålla familjen utanför rampljuset. Men nyligen uppmärksammades Uggla i samband med sin utmärkelse från kungen, och då hamnade paret på bild tillsammans.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 Snackisar från veckan som gått
3:22

Efter reklamen: Se också: 5 Snackisar från veckan som gått

(3:22)

Redaktionens tips

Magnus Uggla och hustrun Lollo fångade på bild ihop – för första gången

Magnus Uggla om dotterns oro för hans hälsa

Magnus Ugglas barn har vuxit upp – här är de idag

Dela på: