HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Laila Bagges ovanliga mammabeslut – efter sonens önskan

21 feb, 2020 
Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Laila Bagge och ex-maken Niclas Wahlgren lever varannan vecka med sonen Kit. Detta är något som inte alltid visat sig vara så lätt. För allas bästa har har nu Laila och Niclas en överenskommelse efter sonen Kits önskemål.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Det är fem år sedan som Laila Bagge, 47, och ex-maken Niclas Wahlgren, 54, gick ut med att de skulle skilja sig och att äktenskapet var helt över.

Ex-paret hittade varandra under deras deltagande i tv-programmet Let’s Dance 2009, och de blev därefter ett par. Innan de gick skilda vägar fick de sonen Kit Wahlgren, 8, tillsammans.

I programmet Lailaland så har tittarna möjlighet att följa Laila Bagge, sambon Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16, som Laila har från en tidigare relation.

Laila Bagge med sambon Korosh Kananian
Laila Bagge med sambon Korosh Kananian. FOTO: Olle Sporrong/TT

Varannan vecka med Kit

En familjemedlem som inte syns i programmet är sonen Kit, vilket är ett medvetet val av föräldrarna.

Laila och Niclas lever ett vanligt varannan vecka-liv med Kit och för det mesta går det bra. Men på sin blogg berättar Laila Bagge nu att Kit kommit in i en ”lite mammigare” fas.

Annons

”Den senaste tiden har Kit ringt mig och varit ledsen och saknat mig”, skriver Laila på bloggen och fortsätter:

”Det vi då har gjort är att om det inte räckt med att prata i telefon en stund då har jag hämtat Kit och låtit honom sova en extra natt hos mig fastän det är pappavecka eller att vi myser några timmar tillsammans”.

”Han ringde och grät”

Laila menar att det säkerligen finns folk som anser att det som hon och Niclas kommit överens om är fel, men att det är inget som hon lyssnar på.

”Idag visade det sig att det var en lite jobbig dag för Kit. Han ringde och grät och sa att han saknade mig och ville vara med mig”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Vi bestämde då att jag skulle hämta honom från skolan och göra nåt tillsammans”.

Dagen slutade med att Laila, Kit och två kompisar till honom gick på bio efter skolan och hade en kanonstund. Killarna hade haft kul och älskat filmen!

Niclas Wahlgren med Kit på premiär av ”Bamse och Häxans Dotter”, 2016. FOTO: Karin Törnblom/TT

Av: Malou Wilson

Foto: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/TT

Annons