Kenzas första ord om förlossningen: "Extremt långt och smärtsamt"

Välkommen till världen, Bebor!

Ja. nu har bloggerskan och influencern Kenza Zouiten Subosic äntligen blivit mamma. Den 14 juni klockan 05:06 välkomnade hon och maken Aleks sin son till världen:

”Allt har gått bra och vi är så förälskade i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, all kamp, all smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar. Vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skriver Kenza i ett Instagraminlägg som publicerades under söndagen.

”Drog ut honom med mina egna händer”

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar nu Kenza om förlossningen för första gången, och beskriver den som mycket smärtsam:

”Och så kom han äntligen till världen, vår lilla son. Fredagen den 14e juni klockan 05:06 på morgonen drog jag ut honom med mina egna händer, en stark skrikande pojke på 54 cm och nästan 4,2 kg. Jag var väldigt chockad direkt efter eftersom att krystningsarbetet var extremt långt och smärtsamt så det tog mig några minuter att förstå vad som precis hänt, men när vi klivit upp från pallen jag fött på och lagt oss i sängen så kom tårarna. Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår.

Jag ska berätta mer om förlossningen och allt senare, men just nu behöver jag tid för att läka och smälta allt detta. Lära känna vår lilla älskling och allt runt omkring. Allt är så nytt och omtumlande på så många sätt och vis. Tack för alla fina meddelanden ni skickat”, skriver hon i blogginlägget.

Under måndagen uppdaterade Kenza också sin Instagramstory med fler bilder på sonen:

En bild på Kenza och hennes nyfödde son.
En bild på Instagram som Kenza publicerat av sin nyfödde son.

Grattis, grattis och åter grattis, Kenza!

Läs mer:

Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma – se första bilderna på sonen!

Höggravida Kenza uppsökt av stalker: ”Bröt ihop totalt”

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: ”Jag började störtböla”

Foto: Kenza Souiten Subosic//Instagram

Utvald läsning