Jenny Alversjös glädjebesked efter coronainsjuknandet

09 nov, 2020 
Jenny Alversjö covid-19
Jenny Alversjö är frisk från covid-19! Hon passar också på att tacka för allt stöd hon fått under den jobbiga sjukdomstiden, men berättar samtidigt att hon inte är helt återställd.
Annons

Videon kunde inte hittas

Förra veckan berättade Jenny Alversjö att hon skulle missa rapporteringen om USA-valet. Anledningen var att hon blivit sjuk i covid-19.

”Hade sett fram emot den här veckan i flera år. Fyra närmare bestämt. Nu kan jag inte sända med mina kollegor och det blir inget USA-valsmaraton för mig. Är sjuk i covid-19 och får följa allt från sängen”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Flera av TV4-kollegorna och en rad andra personer önskade henne ett snabbt tillfriskande.

”Hälsan går före alla val i världen – och om 4 år är det dags igen. Ta hand om DIG! Du är viktig”, skrev Tilde de Paula Eby.

”Krya! Snart är du på benen igen! Kram”, peppade Henrik Alsterdal.

”Men nej! Krya på dig och hoppas viruset inte biter så hårt på dig”, skrev Niclas Wahlgren.

Nyhetsmorgons dubbla coronainsjuknande

Jenny Alversjö var inte ensam om att bli sjuk. Hennes Nyhetsmorgon-kollega Steffo Törnquist, insjuknade också i covid-19, och han blev så dålig att han var tvungen att läggas in på sjukhus.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Det blev syrgas och dropp och allt. Jag har varit inlagd för vård och nu är jag utlagd med en påse mediciner och förmaningar som jag naturligtvis tar på stort allvar, berättade han i en video på Instagram.

Under lördagen kunde Steffo Törnquist berätta att både han hans fru Caroline Törnqvist blivit förklarade friska och att de båda mår bättre.

”Varmt tack kompisar för hejarop och styrkekramar och allt härligt ni har stöttat med under corona-tiden. Jag är såååå rörd över omsorgen. Både min hustru Moroten och jag är mycket, mycket bättre. Vi är friskförklarade, men saknar ork (jag) o smak (båda), vi tar promenader, sover och låter kroppen hämta sig i lugn takt”, skrev han på Instagram.

Jenny Alversjö: ”Är snart tillbaka”

Nu kommer nästa glädjande besked! Den här gången från Jenny Alversjö.

”I pyjamasbyxor men på benen och smitt- och feberfri. KÄNSLAN! Tusen tusen tack för all kärlek och omtanke”, skriver hon.

Annons

Men helt återställd är Jenny Alversjö inte.

”Har noll smak, knappt någon doft men hundra procent lycka att vara frisk igen”, skriver hon och på bilden sträcker hon upp armarna i en segergest.

Jenny Alversjö är inte ensam om att jubla över beskedet. Niclas Wahlgren skriver till exmepel:

”Superwoman”.

Dansaren Malin Watson gläds också över beskedet:

”Åh vad skönt att höra! Fortsätt krya på dig fantastiska du!”.

Och Nyhetsmorgon-kollegan Sofia Geite skriver:

”Så härligt!”

Steffo Törnquist skrev i sitt inlägg att han hoppas vara tillbaka i rutan igen redan den här veckan. När Jenny Alversjö är tillbaka är oklart, men det verkar inte dröja allt för länge.

”Är snart tillbaka”, skriver hon.

LÄS MER

Flera Nyhetsmorgon-profiler sjuka i covid-19 – nya uppgifterna som TV4 mörkar

Steffo Törnquist och Jenny Alversjö sjuka i corona: "Åkte på en coronasmäll"

Jenny Alversjös ord om kampen – ett år efter stroken

Annons