Höggravida Kenza uppsökt av stalker: "Bröt ihop totalt"

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Kenza Zouiten Subosic, 28, är höggravid med sitt första barn. I söndags gick bloggerskan över tiden, så den lille pojken kan alltså komma när som helst.

Men mitt i den stundande babylyckan har Kenza blivit uppsökt av en stalker – som rest hela vägen från Italien för att leta rätt på henne.

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon nu om den skrämmande händelsen som inträffade under tisdagen:

”Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata”, skriver hon och fortsätter:

”Det senaste dygnet har han ringt till vad han trodde var mitt nummer (men det var Aleks nr) 32 gånger, och på eftermiddagen skickade han meddelanden om att han stod utanför och väntade på mig. Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är ‘kär’ i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt.”

Händelsen har polisanmälts och nu hoppas Kenza att hon kan få lugn och ro inför den kommande förlossningen:

”Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis. Jag berättar detta här för att markera att detta inte är okej, och jag känner mig lite tryggare när jag vet om att alla ni vet detta också. Det kommer bli svårt men jag ska försöka släppa detta nu och fokusera på min förlossning och mitt barn. Det är det enda viktiga”, tillägger hon på bloggen.

All kärlek till dig, Kenza!

Läs mer:

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: ”Jag började störtböla”

Kenza avslöjar barnets kön: ”Känns alldeles fantastisk”

Kenza om barnnamnet: ”Funkar i Sverige och internationellt”

Foto: Kenza Zouiten Subosic//Instagram

Redaktionens tips
Dela på: