Gravida Ellen Bergström om förlossningspaniken på restaurangen

Ellen Bergström är gravid.

I början av oktober gick Ellen Bergström och Niclas Lij ut med nyheten om att de väntar barn. Avslöjandet kom genom en rebus på Instagram som föreställde Ellen Bergström sittandes på ett eldklot samtidigt som Niclas Lij satt under med en tändare som orsakat den stora smällen.

”Ellen på smällen” var alltså svaret på rebusen, och kort efter det att inlägget publicerades fylldes kommentarsfältet med hejarop och lyckönskningar.

Väntar en flicka i april

Förlossningen är planerad till april nästa år, och tidigare har paret också avslöjat att de väntar en flicka. Paret gick ut med graviditeten när Ellen var i vecka 14, och då berättade hon även att hon hade känt en del oro inför graviditeten.

– Många andra brukar gå ut med det här mycket senare, men jag känner att det känns mer skönt att gå ut med det nu. Hade jag väntat är det som att jag tror att någonting ska hända, och jag har varit jätteorolig över det. Jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen, sade hon i en story på Instagram.

En av anledningarna till att Ellen Bergström är orolig över att någonting ska hända är för att hennes syster, Kajsa Bergström, var med om ett missfall i vecka 22–23.

– Det har gjort att jag är både jätteglad men också livrädd. Men vi var på ultraljud i dag och allt såg jättebra ut. När jag såg hjärtat slå kände jag sådan tacksamhet, berättade hon vidare i en story.

Fick panik på restaurangen

Graviditeten verkar sedan dess ha gått smidigt för Ellen, som är i vecka 27 just nu. I veckan var hon dock med om något dramatiskt, som hon berättar om i ett ärligt inlägg på Instagram. Hon skriver att hon satt och åt på en restaurang när hon tyckte att vattnet gick – något som fick henne att drabbas av fullständig panik.

”Asså. Igår trodde jag på riktigt att jag skulle föda barn. Mitt vatten gick??? På en restaurang! Och jag är bara i vecka 27, inte alls förberedd eller nånting. Greps av panik!!”, skriver hon i inlägget.

Bergström berättar vidare att hon ringde förlossningen och att hon fick komma in snabbt på undersökning. Som tur var såg allt bra ut, och det visade sig att det inte heller var vattnet som hade gått.

”Vattnet hade inte gått.. men däremot hade jag.. …asså ja..i ärlighetens namn – pissat ner mig! Det här med att va gravid hörni… urinläckage tjena!”, skriver hon vidare.

Så kan det gå, och vi hoppas att allt går fortsatt bra för Ellen!

Foto: TT, Instagram 

Läs mer: 

Ellen Bergström avslöjar bebisens kön: ”Det blir en…”

Ellen Bergström öppnar upp om rädslan över att vara gravid

Ellen Bergström öppnar upp om sitt alkoholmissbruk: ”Det gör ont”