FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Gina tricot släpper ny mor- och barnkollektion

04 sep, 2019 
AvEmma Blomberg
Gina Tricot för mor- och barnkläder.
Nu släpper Gina tricot sin tredje mor- och barnkollektion. Vi ser teddyjackor, djurmönstrat och fina prints. Frontar höstkollektionen gör Margaux Dietz.
Annons

I våras lanserade Gina tricot för första gången en mor- och barnkollektion under namnet ”Gina Tricot Mini”. Efterfrågan var stor och bara en månad senare kom en andra kollektion. Nu är det dags igen! I september lanserar den svenska klädkedjan en ”back to school-kollektion” med matchande unisex-plagg för mammor och barn. Likt tidigare är majoriteten av kollektionen tillverkad i hållbara material.

Vi ser mysiga teddyjackor, tröjor med olika budskap, djurmönstrat och matchande BFF-mössor. Färgskalan går i jordnära nyanser som beige, grönt och svart, men med inslag av mer färgstarka kulörer som varm aprikos och senapsgult.

Gina Tricot Mini Margaux Dietz

Kampanjen frontas den här gången av Youtube-profilen och influencern Margaux Dietz och hennes son Arnold.

Annons

– Jag är jätteglad och oerhört tacksam över att få vara kampanjansikte för den här kollektionen. Det här är en stor ära för mig och jag kan fortfarande inte tro att det är sant! Måste säga att jag älskar alla fina t-shirts, mycket för att hela familjen kan matcha varandra. Min son Arnolds favoritplagg är byxorna som ser ut som riktiga jeans, men känns som mjukisar. Äntligen kan han ha på sig snygga jeans och ändå vara helt bekväm när han leker, säger Margaux Dietz.

När släpps kollektionen?

I samband med lanseringen i våras inleddes ett samarbete med World Childhood Foundation och även den här gången kommer ett antal specialdesignade produkter släppas, av vilka tio procent av intäkterna går till organisationens arbete för att förebygga att barn utsätts för sexuella övergrepp.

Gina Tricot Mini – Back To School släpps online och i utvalda butiker den 5 september. Se plaggen nedan!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Gina Tricot Mini Margaux Dietz
Gina Tricot Mini Margaux Dietz
Gina Tricot Mini Margaux Dietz
Annons
Gina Tricot Mini Margaux Dietz

Gina Tricot Mini – Back To School

Foto: Gina tricot

Läs mer:

Matcha kläderna! 22 liknande plagg för dig och ditt barn

Mammans coola bilder på sportprinsessorna får världen att jubla

7 annorlunda och lekfulla sätt att tapetsera barnrummet

 

Annons