FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Gina tricot lanserar mor- och barnkollektion

14 feb, 2019 
AvEmma Blomberg
Mamma-barn-kläder på Gina Tricot
Gina tricot expanderar. Nu lanserar klädkedjan sin första barnkollektion under namnet ”Gina Tricot Mini”.
Annons

Gina tricot lanserar i vår en mamma- barnkollektion med matchande unisexplagg där majoriteten av produkterna är framtagna i hållbara material. Kollektionen går under namnet ”Gina Tricot Mini” och beskrivs av kedjan själv som en färgglad, lekfull och matchande kollektion som riktar sig till den modeintresserade mamman och hennes barn. Kollektionen har en genomgående unisex-design för alla barn i åldrarna 1-6 år.

I samband med lanseringen inleds också ett samarbete med Childhood där ett antal specialdesignade produkter släpps av vilka tio procent av intäkterna går till organisationens arbete för att förebygga att barn utsätts för sexuella övergrepp.

Första släppet har en cool och rockig känsla som mixas med print och lekfulla färger. Som en röd tråd pryds kollektionen av budskap som hyllar alla mammor.

Gina tricot mini - barnkollektion
Gina Tricot Mini släpps i butik och online den 14 mars.

– Detta är en dröm som blivit till verklighet! Jag har alltid imponerats av kvinnor i min närhet och det var när jag själv blev mamma som jag insåg vilken POWER vi kvinnor besitter. Då väcktes tanken om att ta fram en matchande kollektion för mamma + mini, som en symbol för det starka band som finns mellan en mamma och hennes barn, säger Johanna Hernström, ansvarig inköpare på Gina Tricot.

Annons

Gina Tricot Mini lanseras i utvalda butiker och online den 14 mars. Längre fram i vår kommer ytterligare ett släpp.

Annons
Annons
Annons
Annons

Tjuvika på Gina Tricot Mini nedan!

Matchande plagg för mamma:

Läs mer:

Hållbart mode barnkläder – 26 favoriter

Test: Hitta rätt kläder utifrån din kroppstyp

16 trendiga yogakläder som du hittar i butik just nu

Foto: Gina tricot

Annons