FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Formen på dina fötter sägs avslöja din personlighet

05 jul, 2016 
Det sägs att våra handflator kan avslöja en hel del om våra personligheter, men nu sägs det att även formen på våra fötter kan säga en del om hur vi är.
Annons

Precis som det finns folk som spår i handflator har det nu börjat dyka upp personer som spår i fötter.

Några vetenskapliga belägg för att det stämmer finns inte, men lite roligt är det ändå. Av med strumporna och kolla om detta stämmer på dig!

Fottyp A: Alla tår är ungefär lika stora utom stortån som sticker ut. Detta är en så kallad romersk fot och den indikerar att du är utåtriktad, karismatisk och social. Du har till exempel inga problem att tala inför grupper.

Läs även: Personlighetsdragen som ökar risken för utbrändhet

Fottyp B: Den här typen av fot har jämnlånga tår och personen med den här foten sägs vara ganska tyst och klok. Om du har fottyp B är du också en väldigt bra vän som alltid ställer upp.

Fottyp C: Här är tån bredvid stortån lite längre än de andra tårna. Ofta kallas detta för en grekisk fot. Personen med den här typen av fötter sägs vara en naturlig ledare, driven och entusiastisk. Fottypen ses ofta bland idrottare, konstnärer och uppfinnare.

Annons

Läs även: Forskare: Din personlighet avgör hur du äter

Fottyp D: Här sitter tårna mycket tätt, stortån är lite större än de andra tårna och därefter minskar storleken för varje tå. Om du har den här typen av fot ska du vara hemlighetsfullt och impulsivt lagd med hög integritet.

Källa: Newsner
Text: Malin Perlheden
Bild: Shutterstock

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons