SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Farmen-Dag Tolstoy till sjukhus – första orden om okända diagnosen

08 feb, 2022 
Ebba Dahlman
För ett år sedan drabbades den populära komikern och Farmen-deltagaren Dag Tolstoy av kraftig huvudvärk som visade sig vara en cysta. I fredags opererades han och punkterade cystan som orsakat huvudvärken.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Det här är den nya diagnosen långvarig smärtaBrand logo
Det här är den nya diagnosen långvarig smärta

Det populära tv-programmet Farmen 2022 är i full gång, men just nu ska vi faktiskt blicka tillbaka på förra årets säsong och en av deltagarna, nämligen komikern Dag Tolstoy, 29.

Dag spelade ett hårt spel inne på Farmen 2021, men fick lämna efter att han förlorade mot andrekämpen Daniel Tholén, 43. Daniel ansågs vara den starkaste spelaren och var också den som vann hela tävlingen.

– Jag visste att mina chanser inte var stora, men det var enda sättet jag kunde göra. Det blev en värdig sorti att åka ut mot den bäste, sade Dag till Hänt då.

Farmen-profilen Dag Tolstoy gjorde succé säsongen 2021 – så lever han idag

Men det går ingen nöd på Dag. Sanningen är att det faktiskt går ganska bra för 29-åringen.

Annons

Redan innan medverkan i realityprogrammet Farmen var Dag ett namn att räkna med. Han har en stark följarskara på Instagram (ja, faktiskt hela 145 tusen följare) och kan titulera sig influencer, komiker och artist.

Farmen-Dag Tolstoy berättar om operationen – och den okända diagnosen

Men trots Dags stora lycka och framgång i såväl karriär som privatliv, har senaste tiden varit tuff.

Nu bryter han tystnaden och berättar för följarna på Instagram om den okända diagnosen och operationen som följde. Här är de första orden från komikern:

Operationen gick bra! För ett år sen fick jag en fruktansvärd huvudvärk och åkte in till akuten. I röntgen fann läkarna en cysta (bild 2) i huvudet. Cystan var så pass stor att jag blev rekommenderad operation. I fredags rullades jag in i operationssalen och fick min cysta punkterad”, skriver han intill den nya bilden där han berättar om sitt hälsotillstånd.

Han passar också på att hylla sjukhuspersonalen som tog han om honom och visar samtidigt upp röntgenplåtar på huvudet innan och efter operationen.

Nu efter 3 dygns återhämtning har jag äntligen fått komma hem med strikta order om att chilla och inte gå runt och slåss på ett tag. Fantastisk personal tog hand om mig hela vägen. På bild 3 ser man var dom gick in i skallbenet samt stygnen i hjässan. Lite läskigt men i övrigt ett ganska läckert kranium tycker jag”, avslutar han.

Annons