Din perfekta sommaraktivitet – baserat på ditt stjärntecken

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Givetvis ska vi göra det vi själva tycker är roligt och utvecklande, men har du brist på inspiration kanske denna lista kan hjälpa dig på traven.

Läs också: Ditt hälsoastro 2017 – så blir året för just ditt stjärntecken

 

Din perfekta sommaraktivitet – baserat på ditt stjärntecken:

Vädur

Väduren är den perfekta kocken. Har du inte vågat testa dina färdigheter i köket än? I så fall är det dags att du gör det – och bjud dina vänner på en kulinarisk middag på balkongen efteråt.

Oxen

Du behöver aktivera dig fysiskt. Gå med i ett fotbollslag eller spela beachvolley så du blir av med all din energi. Med din ledarskapsförmåga lär du bli lagkapten direkt.

Läs också: Är du det nya stjärntecknet ormbäraren?

Tvillingarna

Du klarar inte av att sitta hemma utan att utforska din nyfikenhet under en länge period. Därför är en roadtrip den ultimata sommaraktiviteten för dig. Glöm inte att packa ner snacks… Du har en tendens att bli arg när blodsockret sjunker.

Kräftan

Du älskar DIY-projekt! I sommar är det dags att du går igenom din Pinterest och tar tag i alla DIY-projekt som du har sparat.

Läs också: Horoskop: Så ska ditt stjärntecken dejta 2017

Lejonet

Innerst inne är du fortfarande ett barn och för att bejaka den sidan bör din sommar bestå av äventyrliga aktiviteter. Besök närmaste vattenland eller äventyrspark genast!

Jungfrun

Dags att lämna jobbet på kontoret, Jungfru. Du är en blyg person och är inte gärna med på alla sociala events som ständigt pågår. Gå istället till djurparken och umgås med djuren. På så sätt slipper du alla människor.

Läs också: Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

Vågen

Precis som tvillingarna gillar du att hitta på saker. Du älskar dessutom att vara utomhus så varför inte hyra kajak med några vänner?

Skorpionen

Du är modig, lojal och en bra vän. Ta med dig din bästa vän ut på en cykeltur i skogen och packa ner tältet. Övernatta vid sjön och ät frukost vid vattenbrynet.

Läs också: Horoskop: Perfekta dejten – enligt stjärntecknet

Skytten

Hoppa på nästa plan till ett land med vacker arkitektur och historia. Gör din sommar minnesvärd genom att undersöka din nya stads alla bibliotek och museer. Du kommer att älska det!

Stenbocken

För dig är familjen otrolig viktig. Samla ihop hela tjocka släkten och dra igång en stor grillfest. Alla är välkomna!

Läs också: Hitta din träningsform – baserat på stjärntecknet

Vattumannen

Du är nog den vänligaste av alla. För att få ut det mesta av din sommar skulle ett volontärprojekt göra dig gott. Kolla med din kommun om det finns något du kan hjälpa till med.

Fiskarna

Du gillar egentid och det är inget fel med det. Varför inte lära dig ett nytt instrument i sommar? På så sätt får du tid för dig själv samtidigt som du lär dig något nytt.

Läs också: Så tränar du utomhus i sommar!

Källa: Bustle.com
Foto: IBL/Shutterstock

 

 

Dela på: