Claudia Sierpe Apablaza om okända barnkampen med Dogge Doggelito

Slå på ljud

I TV4:s tv-program Tillsammans med Strömstedts får tittarna följa med kändisparet Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 61, när de åker till olika platser i Sverige för att träffa och tillbringa tid med andra kändispar.

I veckans avsnitt av programmet får tittarna följa med hem till Douglas ”Dogge” Leon, 44, i Alby utanför Stockholm och får då även träffa flickvännen Claudia Sierpe Apablaza.

Dogge DOggelito

FOTO: Cornelia Nordström/TT

Dogge Doggelito och Claudia Sierpe Apablazas liv som särbos

För tillfället lever de som särbos, men ämnet om att flytta ihop är något som ofta kommer upp på tapeten. Orsaken till att de ännu ej bor ihop efter att varit tillsammans några år är för att de helt enkelt inte kommit överens om hur ihopflyttningen ska gå till. Dogge trivs bra i sitt hus i Alby och Claudia i sitt boende i Uppsala.

Dogge har sedan tidigare fyra barn och Claudia två. Drömmarna om ett gemensamt barn finns, och i Dogges drömmar är det fler än ett.

Niklas Strömstedt ställer öppet frågan om det kommer bli några barn ihop för Dogge och Claudia, eftersom Dogge är en ”family guy”.

– Jag hoppas alltid på massor med barn, helst tvillingar till och med. Det är en dröm och om den drömmen förverkligas så kommer ingen vara gladare än jag, säger Dogge till Niklas i programmet.

Han berättar även att han ibland kan köpa små barnskor och lägga dem på någon hylla, bara för att få drömma sig bort lite. Han fortsätter:

– Vi har ju redan massor med barn som vi måste ta hand om, så vi är redan där, så att säga. Sen om det kommer ett, två barn till så är det bara en välsignelse.

Claudia Sierpe Apablaza om missfallen med Dogge Doggelito Leon

Samtidigt sitter Jenny Strömstedt ensam med Claudia och poängterar att Dogge verkar väldigt säker på att det kommer bli barn i framtiden för paret.

– Ja, han har velat det väldigt mycket. Alltså vi försökte ett tag, men jag fick flera missfall. Sen har det blivit ’ja, vi får se vad som händer’. Jag orkar inte ens tänka på det riktigt, svarar Claudia Jenny i programmet.

Claudia Sierpe Apablaza berättar även för Jenny att detta inte var något hon ens haft en tanke på skulle kunna hända. 

– Sen blev det fyra missfall, så det var lite jobbigt, berättar hon.

Och hur paret har tagit sig vidare från händelserna menar Claudia att hon mestadels skött på egen hand. 

Douglas

Douglas ”Dogge” Leon och Claudia Sierpe Apablaza tillsammans med några av barnen på premiär. FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Cornelia Nordström/TT, TV4

Läs mer:

Premiär för Tillsammans med Strömstedts 2020 – här är alla paren!

Anja Pärson om bråken med hustrun Filippa Rådin

Eva Dahlgrens nya ord om relationen med hustrun Efva Attling