SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Cissi Forss om operationen – en månad efter dottern Theodoras födsel

08 dec, 2020 
Cissi Forss om operationen – en månad efter dottern Theodoras födsel
För en månad sedan blev Cissi Forss tvåbarnsmamma när dottern Theodora kom till världen. Men allt är inte frid och fröjd trots den totala familjelyckan. Nu delar Cissi med sig av ett inlägg från sjukhuset – där hon är omplåstrad i ansiktet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte visste

Cissi Forss, som numera heter von der Esch i efternamn, efter att hon gift sig med sin kärlek Fredrik von der Esch i höstas.

”För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, berättade Cissi när hon avslöjade att de gått och gift sig.

Men ett bröllop är inte det enda som de nyblivna makarna hunnit med de senaste månaderna. I somras berättade Cissi att de väntade sitt andra barn, och i november berättade hon att den lilla kommit till världen.

Blev tvåbarnsmamma i november

Det blev en liten dotter som fått namnet Theodora.

”Tack för alla snälla ord! Jag blir så glad och varm i hjärtat, som förövrigt håller på att explodera av kärlek pga. den här lilla tösen – Theodora”, skrev Cissi i ett inlägg på Instagram där hon för första gången berättade dotterns namn.

Sedan tidigare har Cissi och Fredrik dottern Fredrika. Hon föddes i februari 2019 och blir två år om några månader.

Annons

Berättar om operationen

Men trots den stora familjelyckan är allt inte bara frid och fröjd. I ett nytt inlägg ser vi en bild på Cissi där hon har förband runt ena ögat, och en blå plastmössa på huvudet som skvallrar om att hon opererats på något vis. I inlägget förklarar hon att hon tagit bort en vagel.

”Firar fyra fantastiska veckor som tvåbarnsmamma genom att säga farväl till en fyra månader förjävlajobbig gammal vagel!”, skriver hon.

Bland kommentarerna stöttas hon av flera.

LÄS MER:

Jenny Alversjös stora livsförändring – ett år efter stroken

Morgan Allings känslosamma ord om hustruns hjärntumör

Malin Berghagen: Läkarna tyckte att mamma skulle göra abort

Annons