Morgan Allings känslosamma ord om hustruns hjärntumör

Morgan Alling och hustrun Anna-Maria
Slå på ljud

Folkkäre skådespelaren Morgan Alling har haft en tuff höst. På Instagram delar han nu med sig av den ovisshet familjen levt i sedan hustrun Anna-Maria drabbats av en hjärntumör.

"1 oktober upptäcktes en hjärntumör på min älskade fru Anna-Maria. En vecka senare opererades den bort. Operationen gick bra, men tumören var svåranalyserad", skriver han och fortsätter:

"5 veckor senare får vi det glädjande beskedet att tumören ansågs vara den snällaste varianten, som anses vara godartad. Operationen hade gjort sitt och inga vidare behandlingar behövs."

Morgan Allings fru Anna-Maria om hjärntumören

Anna-Maria delar själv med sig av upplevelsen på sin blogg:

"För några veckor sedan opererade jag a-m bort en cancertumör från hjärnan. Operationen gick bra, men tumören var svår att analysera och under några veckor så svävade vi i en skrämmande ovisshet. Men tillslut så fick vi det glädjande beskedet att tumören anses godartad. Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp kontinuerligt.

Det har varit en svår tid för oss, men nu tittar vi framåt. Är så tacksam över sjukvården, läkare och vårdpersonal har varit helt fantastiska."

Foto: TT

LÄS MER:

Cancerfondens julfilm berör alla

Claes Elfsberg: Min dotter ringde och skrek att hon ska dö

Katrin fick cancer: Trodde det var spiralen som satt fel