HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Chrissy födde jättebebis – vägde 6 kilo: "Kunde inte tro det"

09 jun, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Varken Chrissy eller läkarna var beredda på flickans storlek: "Alla började skratta", berättar mamman efter förlossningen.
Annons

Chrissy Corbitt från Florida, USA, födde nyligen en flicka till världen. Chrissy har fyra barn sedan tidigare, men omständigheterna kring dottern Carleighs födsel var minst sagt speciella – hon vägde nämligen hela 6 kilo.

När flickan väl förlöstes med kejsarsnitt hade ingen räknat med ett så pass stort barn, snarare två.

– När läkaren tog ut henne hörde jag hur alla började skratta i operationssalen. De började gissa hur mycket hon vägde, men när jag fick se henne och hörde vikten kunde jag inte tro det, säger hon till ABC News.

Läs också: Här är dina rättigheter inför, vid och efter en förlossningen 

Pappa Larry fortsätter:

– Eftersom det var ett kejsarsnitt kunde vi inte se vad som hände bakom alla skynken. Jag minns att läkaren sa ”tar den här bebisen aldrig slut”?

Chrissy hade en besvärlig graviditet och drabbades bland annat av graviditetsdiabetes. I dag mår både mamma och dotter bra, men nu är det nog med barn i familjen, säger hon.

– Det räcker för mig. Vi gick ut med en stor smäll.

Läs även: Knäppa saker man får för sig inför förlossningen – 7 mammor berättar 

Foto: Chrissy Corbitt//ActionNewsJax//Twitter//Erica Bennet

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons