HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Carolina Gynning om utseendehetsen: Inne att se ut som 20 när man är 40

12 okt, 2021 
gynning carolina om åldershetsena
tt
Nu gör Carolina Gynning klart att hon inte riktigt hänger med i alla världens teknikändringar, samtidigt som hon diskuterar både den ålders- och utseendehets hon stöter på i vardagen.
Annons
TV: Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
TV: Carolina Gynnings stilresa genom åren

– Vi är ju gamla!, säger Carolina Gynning i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva när hon och parhästen Carina Berg diskuterar ålder och allt där till.

– Vi blir äldre, och nu helt plötsligt så är allt så himla datastyrt och det är inte kul, fortsätter Carolina Gynning och får medhåll av Carina Berg som också känner att det är svårt att hänga med i alla tekniska utvecklingar i samhället.

Carolina Gynning gör även klart att hon gick till banken för att betala sina räkningar fram till att det hon var 30 år gammal, och att när bankdosan gjorde entré i hennes liv fick hon smärre panik inför den nya tekniken.

Annons

Carolina Gynnings ord om utseendehetsen

I samma veva som väninnorna diskuterar problematiken som uppstår för Gynning i det konstant (och snabbt) utvecklande tekniksamhället kontra sin ålder, kommer de även in på utseendehetsen som de upplever.

– Och vi ska se ut som 20 fast vi är 40! Det är liksom inte inne att vara en snygg 40-åring. Utan det är inne att se ut som 20 när du är 40, förstår du vad jag menar?, frågar Carolina Gynning samtidigt som hon gör klart att ”Det inte får synas att man åldras”.

– Så vi lever i den här hetsen om att hela tiden försöka se ut som 20-åringar, och att vi hela tiden ska försöka hänga med i alla de här nya tekniska grejerna som händer. Det är väl en jävla tur att de inte har bytt från Instagram till något nytt i alla fall!, säger Carolina Gynning och förklarar att om Instagram byts ut till något annat – lägger hon helt ner med sociala medier.

Carina Berg och Carolina Gynning har varit vänner i över 15 år och lett flera tv-program tillsammans, och 2019 startade de podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva.
Carina Berg och Carolina Gynning har varit vänner i över 15 år och lett flera tv-program tillsammans, och 2019 startade de podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva.
Annons
TV: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill vetaBrand logo
TV: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

Foto: TT

Annons