Carina Bergs ärliga ord om familjelivet

Carina Berg är nybliven mamma.

Programledaren Carina Berg, 42, avslöjade i slutet av 2017 att hon funnit kärleken på nytt och på Instagram visade hon upp lyckan med pojkvännen Erik Berg, fd. Johansson, 31. Det dröjde inte länge innan paret förlovade sig och i december 2018 sa Carina och Erik ja till varandra under en hemlig bröllopsceremoni.

Drygt ett år senare, i slutet av december 2019, hälsade Carina Berg och Erik sitt första gemensamma barn välkommen – sonen Otto. Nyheten att paret blivit föräldrar delade Carina på Instagram, och meddelade även att maken Eriks födelsedag kom i skymundan – eftersom lilla sonen föddes dagen innan.

Carina Bergs bebislycka

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina Berg till sin första bild på sig, Erik och sonen tillsammans.

Kommentarsfältet fylldes med lyckoönskningar till den nyblivna tvåbarnsmamman, som sedan tidigare har sonen Holger från sitt äktenskap med Kristian Luuk, 53.

Carinas ord om familjelivet

Nu har drygt två veckor gått sedan sonen Otto föddes och på Instagram har Carina Berg publicerat en bild där maken Erik har en sovande Otto på bröstet. Till bilden skriver hon ärligt om hur hon känner kring det nya familjelivet – och det är inte en dans på rosor. Carina Berg har drabbats av mjölkstockning men skriver att allt det jobbiga suddas ut när hon ser Erik tillsammans med sonen.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skriver Carina följt av ett hjärta.

Kommentarsfältet fylls av tips från Carina Bergs följare om hur hon ska lindra mjölkstockningen – men det är även många som kommenterar den fina bilden och gratulerar Carinas bebislycka.

”Fy för mjölkstockning, yey för bebismys”, sammanfattar en följare.

”Sååå, så fina”, skriver en annan.

”Men åååh, en blir alldeles tårögd. Finns inget större!”, skriver ytterligare en.

Foto: TT/Karin Törnblom, Instagram

Läs mer:

Carina Berg erkänner missen – efter följarnas upptäckt

Carina Berg avslöjar bebisens kön – av misstag

Carina Bergs ilska efter läkarens besked om missfallet: ”I chock”

Utvald läsning