Carina Bergfeldts tårar för sonen Hamilton: ”Började storböla”

ör snart fem månader sedan, på alla hjärtans dag den 14 februari, blev journalisten Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølk föräldrar för första gången då sonen Hamilton kom till världen.

Carina Bergfeldt hade tidigare väldigt öppenhjärtigt delat med sig av parets tuffa och långa kamp för att få barn på Instagram, och efter sonens födelse har hon fortsatt i samma stil. Hon delar gärna med sig av vardagens små och stora glädjeämnen – liksom motgångar – för sina drygt 88 000 följare på Instagram.

Carina Bergfedlt med maken Jesper Zølk i USA.
Carina Bergfedlt med maken Jesper Zølk som hon träffade när de båda jobbade som journalister i USA. Foto: Privat

Ofta är det sonen Hamilton – döpt efter en musikal som handlar om USA:s första finansminister, Alexander Hamilton – som står i fokus och Carina Bergfeldt skriver ofta med stor humor och värme om vardagen som nybliven småbarnsmamma.

 

Carina Bergfeldt hyllar sina vänner

I ett av de senaste inläggen skriver hon en känslosamt inlägg där hon hyllar sina väninnor som kommit till undsättning. I inlägget skriver hon att hon är ensam hemma med Hamilton eftersom maken Jesper Zølk är i Danmark för tillfället, och att hon drabbats av ryggont. Som tur är har hon goda vänner som snabbt kan ställa upp:

”Om jag denna dag skulle definiera rikedom: Att skicka sms till några vänner och säga att man har förbannat ont i ryggen och fråga om någon kan hjälpa. En fixar naprapat. Tre turas om att ta Hamilton hela dagen. En kommer i morgon”, skriver hon i inlägget där hon också har publicerat flera bilder på nämnda vänner tillsammans med sonen.

Carina Bergfeldt på Instagram: ”Började storböla”

Hon avslutar sitt inlägg med att beskriva sin lycka över att sonen har dessa kvinnor i sitt liv:

”Började storböla över vilka fina vänner jag har. (Och mannen som är i Danskland blev också väldigt lättad.) Hamilton är en lycklig liten skrutt som är omringad av så många bra kvinnor”, skriver hon.

Här kan du se hela inlägget:

 

Foto: TT

Läs mer:

Utvald läsning