Carina Berg avslöjar bebisens kön – av misstag

Under hösten har vi fått hänga med på Carina och Erik Bergs renoveringsresa i Bergs drömkåk. Tisdagen den 10 december sändes det sista avsnittet, där man får se hur det näst intill fallfärdiga skärgårdshuset förvandlats till ett riktigt drömhus med inte bara en, utan två glasverandor, slipade gamla golv, topprenoverat kök, kakelugn och vackra gammeldags tapeter.

Men renoveringsresultatet är inte det enda som avslöjas.

Carina försäger sig om bebisens kön

I somras berättade paret att de väntade sitt gemensamma barn, och rimligtvis förväntas bebisen komma när som helst. Könet har de dock varit hemliga med, fram tills nu, då Carina råkar försäga sig i det sista avsnittet av Bergs drömkåk. 

Erik har hållt renoveringen av husets badrum för sig själv, som en överraskning till Carina. När Carina äntligen får se badrummet och kliver i den gröna drömmen renoverad i klassisk stil men med roliga och utstickande detaljer blir hon helt överväldigad över hur fint det är. När Carina slår sig ner på toaletten för att beundra inredningen säger hon ”Bebispojken sparkade på min kissblåsa nu, som en slags signal”. Varpå hon så klart passar på att inviga toaletten ”på riktigt”.

Pratar om det i podden

Även senare i avsnittet kan man se hur de blivande föräldrarna fantiserar om hur deras bebis ska ligga i spjälsängen i sitt rum och även då råkar det sippra fram att det är en pojke.

Även i podden Gynning och Berg hittar sig själva pratar Carolina Gynning och Carina Berg om det oplanerade avslöjandet, men Carina tar lugnt på det:”Aja, det är ok. Det var ju antingen eller” menar hon. ”Men ändå, spännande för andra” tycker Gynning, som dock själv vetat sedan länge att bebisen är en pojke.

Se avsnittet med avslöjandet här.

Bild: TT/Kanel 5

Läs mer: 

Annie Lööf avslöjar dotterns namn – och berättar vilken vecka hon föddes i

Almenäs ryter till efter Carina Bergs inlägg med yngre kärleken: ”Utstuderad elakhet”

Carina Bergs ilska efter läkarens besked om missfallet: ”I chock”

 

Utvald läsning