"Biggest Loser"-profilens gravidlycka: "Det är svårt att fatta"

Programledaren Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn väntar sitt andra barn. De har sedan två år sonen Elton – men till våren blir de alltså fyra i familjen.

– Vi är jättelyckliga förstås. Det är lite svårt att fatta och greppa det så här i början men vi är jätteglada, tacksamma och lyckliga, säger Anna Brolin till Expressen.

I våras berättade den ”Biggest Loser”-aktuella tv-profilen att hon gärna ville ge Elton ett syskon, men att det samtidigt verkade jobbigt att ha flera småbarn samtidigt.

– Man vill njuta av första barnet. Men om det nu går, det är man ödmjuk inför också, så vill vi nog ha ett syskon till Elton i alla fall. Men det får ske när det sker, sade Anna Brolin i podcasten ”Livshjulet” i maj.

Och nu har det alltså skett.

Läs också: Jessica Almenäs: ”Lillebror har fått ett namn!”

Anna Brolin berättar att hon vetat om det sedan slutet av våren, vilket innebär att hon var gravid under både fotbolls-EM och friidrotts-VM, där hon jobbade för TV4:s räkning.

– Jag mådde dåligt i början men aldrig när jag var borta. Det är klart att det är en tuff period men det är oavsett tillstånd skulle jag vilja säga, säger hon.

Om lille Elton förstår att han ska bli storebror är oklart, men båda föräldrarna är väldigt glada.

– Det ska bli jättekul. Vi känner oss verkligen privilegierade, säger hon till Expressen.

Vilket kön barnet har vill paret inte veta förrän hen kommer ut, och frågan om hur hon har dolt bebisbulan besvarar hon på sin blogg:

”Lite smått utmanande när man har 27 direktsändningar under sommaren. Men lite resår i midjan och lite löst sittande blusar fick bli juli och augustistilen för min del. Kanske någon som anat ändå….?”

Källa: Expressen   Foto: Instagram

 

Elaine Eksvärd om dottern: ”Har vidgat min värld”

Läs också: Elaine Eksvärd om dottern: ”Har vidgat min värld”

Utvald läsning