Bebislycka i familjen Parnevik efter att Penny blivit mamma

Igår kväll kom den glada nyheten att Penny Parnevik och Douglas Murray blivit föräldrar till en liten pojke och att hela familjen mår bra. Trots att Penny och Douglas själva bor i Kalifornien föddes bebisen (enligt plan) i Florida, där Pennys föräldrar Jesper och Mia bor.

Som vanligt i den Parnevikska familjen är aktiviteten i full gång på Instagram, även om de lyckliga föräldrarna ännu inte hunnit uppdatera själva.

https://www.instagram.com/p/B1MOAX4CYAp/

Jesper och Mia var med på sjukhuset

Föräldrarna Jesper och Mia som varit med och väntat på sjukhuset grattar stolt och är redan ”galet förälskade i bebisen”.

Pennys storasyster och poddpartner Peg skriver stolt: ”Jag presenterar: faster Peggy!” ”Jag kommer alltid att ha tuggummi och vi kan skaffa din första tatuering tillsammans och ja du får dricka vin!”

Även lillebror Phoenix har redan hunnit hälsa på sin systerson och tycker ”det känns fint att vara morbror”. Lillasyster Phillippa som bor i New York skämtar däremot avundsjukt på Instagram över att hon inte fått träffa bebisen ännu.

Penny, 22, har längtat efter barn i flera år och allt kändes fort rätt när hon blev tillsammans med hockeyproffset Douglas Murray, 39 för två år sedan. Paret outade graviditeten i februari, bara några veckor efter att de förlovat sig. Det har varit en lycklig, men tuff tid, då Penny haft nästan alla gravidsymptom man kan ha.

Vad pojken ska heta har hon inte sagt än, namnet som både hon och Douglas har som storfavorit är också ett favoritnamn hos en vän till familjen som väntar barn i samma veva som Penny. Om det blir det namnet – och vad det iså fall är, återstår att se.

Stort grattis till de lyckliga föräldrarna, syskonen och morföräldrarna!

Penny Parnevik laddar för bebis

Familjen har laddat rejält de senaste dagarna! Foto: Penny Parneviks instagram

 

Bildkälla: TT/Instagram

Läs mer:

8 svenska kändisar berättar om sina förlossningar

Penny Parnevik hyllas för ärliga bilden: ”Aldrig haft komplex”

Peg Parneviks kamp mot ätstörningen: ”Vissa dagar är det tufft”

Utvald läsning