Annie Lööf har blivit mamma – här är kändisarnas gratulationer

05 dec, 2019 
I slutet av augusti gick Annie Lööf ut med nyheten om att hon och maken väntar tillökning – och nu har bebisen kommit. Se första bilden här, och läs kändisarnas fina hälsningar.
Annons

I september 2015 blev Annie Lööf och maken Carl-Johan Lööf föräldrar till en liten dotter vid namn Ester. Det var parets första barn – och i augusti i år avslöjade centerledaren att deras fyraåriga dotter skulle bli storasyster.

Det var på Instagram som Annie Lööf först avslöjade nyheten om familjens tillökning – då hon publicerade en bild på sig själv och sin familj följt av texten:

”Vår dotter ska bli storasyster! Om allt går som det ska kommer familjen att bli fyra någon gång under första delen av nästa år.

Att det skulle dröja ända till nästa år stämde dock inte – bebisen kom nämligen till världen redan i början av december.

Annie Lööf har fått sin andra dotter

Det var på Instagram som Annie Lööf delade med sig av beskedet om att hon och maken fått sitt andra barn. Hon publicerade en bild på bebisens fot, följt av texten:

Recept.se Nyhetsbrev

”Två nya små fötter som ska springa och vandra på denna jord! En stolt storasyster fick igår en liten, liten lillasyster! Vi båda mår under omständigheterna bra och kommer att få ligga på sjukhus en längre tid då dottern är född allt för tidigt. Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård. Tack alla medarbetare inom sjukvården som har tagit hand om mig under den senaste tiden och för allt det ni gjort och gör framåt för vår nya familjemedlem. Ni är ovärderliga”.

Annons

Inlägget fylldes snabbt med grattishälsningar och hejarop, bland annat från flera välkända profiler:

”Ohhh GRATTIS”, skrev Roy Fares.

”Var rädda om varandra”, skrev Micael Bindefeld.

”Stort grattis och kärlek till er alla”, skrev Marie Serneholt.

”Grattis till nya livet”, skrev Jenny Strömstedt.

”Stort och varmt grattis! Så väl att ni mår bra. Ta hand om varandra och njut av det nya lilla livet”, skrev Amanda Lind.

Foto: TT

Läs mer: 

Annie Lööf och maken väntar barn: ”Väldigt roligt”

Penny Parnevik om förlossningen: ”Värsta smärtan jag känt”

Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Annons