Anders Bagges nya besked – efter gravidkampen med hustrun

Slå på ljud

Det var i den egna realityserien Cirkus Bagge som Anders Bagge, 51, och hustrun Johanna Lind Bagge, 48 bröt tystnaden om att de försökte skaffa barn tillsammans.

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, berättade Anders Bagge i programmet, som sändes på Sjuan förra året.

Men att bli med barn skulle visa sig bli en kamp för paret och i Cirkus Bagge avslöjade de sina planer på att söka hjälp utomlands. Men sedan realityserien slutade sändas har de blivit mer och mer fåordiga kring gravidkampen.

Senast Anders Bagge talade om saken var i TV4:s Efter fem i våras. Då gav han nya besked om var han och Johanna stod i barnfrågan.

– Vi står ingenstans just nu. Vi har inte gett upp hoppet. Och det är det som gör att jag, som när jag tittar på Cirkus Bagge märkte jag att jag är ganska barnslig. Men jag tror att jag saknar det här barnet, jag vill få utlopp för det, sa Anders Bagge i intervjun i Efter fem och fortsatte:

– Att kunna vara barnslig med en liten knallhatt hade varit min dröm.

Anders Bagges känslor kring barnlösheten

Ett halvår har nu gått sedan intervjun i TV4 och nu talar Anders Bagge ut på nytt om sina känslor över att leva utan barn. Men nu låter han dystrare på rösten när han pratar om det. I programmet pratar Anders med Carola Häggkvist och Charlotte Perrelli om julen och livet – och då förklarar han att djuren har varit som en ventil i livet. Bland annat i och med den barnlöshet han har, förklarar han.

– Det finns väl ingenting jag hellre hade önskat än att ha haft egna barn, men nu är jag 52 snart och nu får det bli djur resten av mitt liv, säger Anders Bagge i programmet.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV3

Läs mer:

Anders Bagge och Johanna Linds gravidkamp – vill ha barn

Så ska Anders Bagge gå ner i vikt – inför bröllopet

Därför ger Bagge upp pappadrömmen: ”Blir nog inga barn”