SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

6 värmande måsten till den som alltid fryser

02 nov, 2016 
Thowe Wagner Larsson
En elektrisk värmefilt, handskar med batteridriven värme eller en portabel kamin... Det finns en hel del för den som ständigt fryser.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Det är inte lätt att ständigt vara frusen! Speciellt inte i Norden där kylan är minst sagt påtaglig under större delen av året. För den som behöver extra värme har vi listat sex saker varje frusen människa behöver.

Här är 6 måsten till den som alltid fryser:

1. Elektrisk värmefilt, 399 kronor hos XXL

En dröm för den kallblodige! Filten är 130 x 160 centimeter stor och har tio olika temperaturer. Sladden är 2,8 meter lång och filten har både automatisk avstängning samt överhettningsskydd.

2. Ett par riktiga varma duntofflor, 749 kronor hos Toffelshoppen

Dessa tofflor heter ”CIA” och är av märket Shepherd. Toffeln formar sig efter foten och håller värmen under kalla vinterkvällar.

3. Värmemadrass från Beurer, 399 kronor hos Clas Ohlson

Är det här det ultimata under kalla vinternätter? Den här värmemadrassen fungerar lika bra för trötta muskler som till den som ofta är frusen. Den har tre olika temperaturlägen som låter dig ställa in den värme du önskar och har dessutom ett överhettningsskydd.

Annons

4. Portabel och skorstensfri eldkamin, 4495 kronor hos Bastuspecialisten

Den är behändig, alstrar värme och är lätt att montera – utan att ge ifrån sig sot, aska eller rök. Går att flytta på och fungerar således både i sovrummet och i vardagsrummet. Eller varför inte i stugan?

Läs även: 7 skorstensfria eldstäder i alla prisklasser

5. Handske med inbyggd värme, 1795 kronor hos Outdoorexperten

Ibland räcker helt enkelt inte en vanlig handske! För den som ständigt fryser om fingrarna finns det handsken 2.0. Den här är batteridriven och håller hög värme i 2,5 timme och låg värme i 4,5 timme.

6. Fotvärmare från Wilfa, 599 kronor hos Tretti

Just händer och fötter är vanligt att frysa lite extra om under vintern. Den här fotvärmaren är en dröm under mörka kvällar i soffan framför TV:n. Den har tre temperaturlägen och automatisk avstängning om det skulle vara så att du somnar till följd av bekvämlighet…

 

Annons